Rakiplerin Paraları hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve lPowerhipts tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pazar günü lig sıfırlanmadan önce Denizanası liginde ilk 100 sıralaması (92.) içindeydim. 11-100 sıralaması içinde olanlara ödül olarak 4xRakiplerin parası ve 8xDenizanası Ligi Buff'ı verileceğini gösteriyor. Benim hesabıma sadece 1xRakiplerin parası yüklenmiş. Geri kalan ödüllerimin hesabıma aktarılmasını rica ediyorum.

Oyunu düzgün oynayanlar hep mağdur oluyor zaten. Pırıltı kasalım diyoruz, her haritada bot gemiler bize fırsat tanımıyor. NPC'den altın kasalım diyoruz, gülle alıyoruz hesabımızdaki inciler azalıyor. Her hafta boşu boşuna harcama yaptığımın farkındayım artık. Buglar, problemler çözülmez ise eğer en kısa zamanda oyunu bırakacağım.

İyi forumlar.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Lig ödüllerini kendi sunucu siralamaniza gore degil tum sunuculardaki siralamaniza gore alirsiniz o yuzden bir hata yok malesef.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.