Bug / Oyun hatasi Rakip Parası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve darki35 tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darki35

darki35 User

Rakip paralarını harcadıktan sonra bir alt lige geçirdim gemimi ama rakip
    paralarım 0 olması gerekirken "-5" gösteriyor. bir hata mı var?

2. darki35

darki35 User

sorun çözüldü

3. 81ozturk

81ozturk User

149/41857595.

Ben sıralamada kendimi 79. Sırada goruyordum 2.8 mio elit puan kastim ama 1 tane rakip parası verildi daha fazla olması gerekiyordu sayın admin bu durumu düzeltir misiniz ???
    Geçen aralik ayı sıralamasında da aynısı olmuştu

4. 81ozturk

81ozturk User

149/41857595

Rakiplerin parası hesabıma 2 aydır eksik geliyor inceler misiniz

5. bende yazdım ama bi cevap alamadım..heralde serverinde değil tüm serverlerin sıralamasına göre veriliyor rakip paraları anlaşılan o

6. beatdovne

beatdovne User

şununla ilgili kaç tane konu açmaktan bıkmadınızmı ararsanız zaten cevapları başka konularda yazıyor rakip paraları ve ödüller TÜM SUNUCU sıralamasına göre dağıtılıyor tüm sunucusu sıralamasınada lig yerini açıp sağ üstte olan server değiştirme yerindne en üstteki tüm sunucuları seçerek ulaşabilirsiniz

7. sen ne karışırsın milletin açtığı konuya hayırdır forum ne için var zaten boş yapma burlarda.admin olmak istiyosan supporta yazz

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

konu çözüldüğünden kilitlenmiştir. evet ödüller sadece TUM SUNUCULAR adlı sıralamaya göre dağıtılmtakdır.. sadece bizler ( forum ekibi ) değil diğer arkadaşlar ( üyelerde ) açılan konulara yorum yapabilir! lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurunuz ve birbirinizle tartışmaya girmeyiniz teşekkür ederim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.