●ђр● Sunucu seçimi 2

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AмвuLaηcє_☆кgн tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda fazla konu acım canınızı sıkmak istememde simdi ben oyun haritasından cıktıgımda int11 acık olmayan sunucuya giriyor otomatik yani ben oyun oynamayacakmıyız o server acılına kadar ben size bu soruyu soruyorum siz bana girmeyi denemeyiniz diyorsunuz tamam deniyerek hata yaptımda 1 hafta boyunca oyunmu oynamıyacagım ben

2. ●ђр●

●ђр● Guest

En altta yazdığımı görmediniz sanırım şöyle yazmıştım:

"Girmenizin yarattığı sorunu bildiklerine göre düzeltmek için de çalışmalar yapılıyordur. Düzelmesini beklemenizi ve anlayışlı olmanızı rica edicem.."

Şuana kadar konuyla ilgili bilinen tek şey resmi duyurulara yapılan açıklama.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

duyuru da zaten not düşürülmüş

Birçoğunuzun server listesinde farkına vardığı şekilde yeni bir server oyuna eklenmiştir ancak bu server muhtemelen gelecek hafta aktif edilecektir. Lütfen aktif edilmeden giriş yapmaya çalışmayın aksi halde hesabınızda sorunlar yaratacaktır

lütfen supporta yazınız belki onlar tarafınca bu konuda size yardım edilebilir yada sorunun düzelmesini beklemek zorundasınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.