Destek Pyralis?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by яoтαsız, Jul 28, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bu etkinlikte Karaborsa'dan Opoc petini aldım ve forumda verilen bilgilerden farklı olarak %5.5 Kritik Hasar ile %7.5 İsabet taşları çıkınca Support'la sorunu hallettim de forumdaki açıklamalarla gerçek özellikler farklı olduğu için Pyralis petini merak ediyorum; peti alan varsa taşlarının özelliklerini yazabilir mi?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Anladığım kadarıyla supporttaki yetkili petinizin taşını düzeltmiş ancak siz diğer bir petin taşlarını merak ettiğinizden diğer arkadaşlardan cevap bekliyorsunuz. Bunun için de lütfen etkinlik tartışma konusunu kullanınız zira o konu forumda etkinlikle alakalı bir çok konu açılmasını önlemek amaçlı açılıyor hem de emin olun o konu buraya açacağınız konudan çok daha fazla takip ediliyor geri dönüş alabilmeniz daha yüksek ihtimal.

яoтαsız likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.