Öneri PVP&PVE hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cummo1453 tarafından 14 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cummo1453

cummo1453 User

LÜTFEN. bu konuda yardım edin. Oyunda görev yapamaz olduk. güneş haritası gibi inci kasılan yerlerde kasılamaz olduk. oyuna para yatıran ve yatırmayan da eşit diyorsunuz ama oyun içinde kesinlikle görev bile yapıp gelişemiyoruz. kasılmak isterken bile zengin gereksiz ergenler sürekli bize engel oluyorlar. kusura bakmayın kaç yaşında olursa olsun ergendir başka birşey değil. oyun iyice zengin züppelerin mekanı olmuş.

2. ...City...

...City... User

Merhaba Dostum, bu konuda ben de dertliyim. Kalesi, yeteneği, kupa odaları tamamlanmış bir gemim olmasına rağmen ben de sürekli batıyorum. Ancak seafight bu servera hiç bir zaman pve modu getirmedi. Int sunucularında bu mod mevcut. Ama bu sunucuda en çok para en çok savaş döndüğü için gitti yabancıları da buraya soktu ve daha da karıştırdı ortalığı. O sebeple sorununa bir çözüm olmayacaktır. Bizler için batma süreci ve bu oyun pay to win olmaya devam edecektir. Saygılarımla..

3. -LegenD-

-LegenD- User

Eleştiri yaparken kelimelerinizi seçin. Aksi takdirde size işlem yapmak zorunda kalacağım.
    Oyun savaş oyunu zira pve mod olması mümkün değil. Biz iletiriz. Kabul göreceğini sanmıyorum. Şahsım adına konuşayım bencede olmalı. Ama oyun mentalitesi bunu desteklemez.

Son düzenlenen: 15 Kasım 2023
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.