pvp haritaları sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MaysKings tarafından 24 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MaysKings

MaysKings User

bildiğimiz üzere bir süre önce sadece 1. haritalar pve olarak kaldı ve zayıf oyuncuların altın kazanmaları için pvp haritalarına çıkmaları gerekiyor ve çıkınca güçlü oyuncuların saldırılarına yakalanıp batırılıyoruz 2.haritalar tekrar pve olarak değiştirilsin yüksek seviyeli oyuncuların duşuk seviyeli haritalara inip zayıf oyuncuları batırmaları bitsin artık çok fazla zorlanıyoruz oyunun tadı kaçtı yeter artık

3-BOYOZ-1-YUMURTA bunu beğendi.
  2. aynen katılıyorum bu görüşe bugün aynı sorunu bende yaşadım görev yapacaktım batmaktan oyunu bıraktım bende

3. Yıllar yıllar önce, 2.1 2.2 2.3 3.1 3.2 4.1 haritalarından pve olmuştu ufak haritada yeşil olmuştu bu bölgeler, yine öyle olabilir bence güçsüz oyuncular için.

4. arkaşdalar alt sevide olan arkadaşların koruması var zaten onu mümküm oldu kadar koruyarak oynasalar daha faydalı olur ara sıra aşa iniyoeum bir cok alt seviyeli oyuncu acemi korumasını nerde nasıl kullanacagını biliyor..