Öneri PvE - PvP Harita Dengesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ௱ﻨᾗﻨӄ tarafından 10 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle merhabalar arkadaşlar haritanın yarıdan aşagısının PvE oldugu zamanlarda başlamıştım oyuna (yıl olarak hatırlayamıyorum kusura bakmayın).
    Uzun bir aradan sonra tekrar içimdeki korsan canlandı :) ve oyuna yeniden başladım.
    Fark ettim ki yeni başlayan oyuncular gerçekten PvP haritalarında zorlanıyorlar.PvE haritalarında zaten yeteri kadar para kasmak mümkün olmuyor.Pırıltı kovalayalım desek illegal yazılımlar sağolsun o da yeteri kadar verimli olmuyor.

Benim fikrim ilk sistemdekine benzer bir şekilde 8/4 veya 9/4 e kadar her sırada bir PvE haritası olması.
    Örn: 8/4 PvE 9/1-9/2-9/3 eskisi gibi PvP kalsın.

En azından bu şekilde yeni başlayan oyuncuların üst haritalara rahat ulaşma ve eski oyunculara bir nebze olsun yaklaşma şansları olur.

Bununla birlikte haritalara seviye sınırı da koyulursa en azından haksız rekabet yerini keyifli savaşlara bırakır.(Pvp haritalarında yeni başlayan oyuncu avına çıkan bir takım seviye(siz)li arkadaşlar da kendilerine uygun rakipler bulurlar)

2. güzel fikir oyuna ne kadar oyuncu kazandırılırsa iyidir

яoтαsız ve ௱ﻨᾗﻨӄ bunu beğendi.
  3. fikriniz güzel ama 8/4 pve demissiniz ada var orada adanın oldugu yerde pvp kapalı olursa saçma olur :D ama 5/1 5/2 5/3 haritalarında pve olursa iyi olur yeni başlayan arkadaşlarımız için

4. BIRAKTI

BIRAKTI User

adalar pve olabilir tabiki ama kule olanlar sıkıntı olur kulesiz adalarda neden olmasın

5. kusura bakmayın arkadaşlar adalara dikkat etmedim :) ama ada olmayan haritalar için gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorum.