Destek PvE Bp Puanları Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Ehl~i_Keyf tarafından 11 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ehl~i_Keyf

Ehl~i_Keyf User

Merhaba;

PVE serverlerinde BP puanlarının belli bir orantıda olması gerekmez mi? diğer serverlerde adamalr rahat rahat bp kasar iken biz karşı taraf pvp olduğunda bp kasabiliyoruz. Haliyle onların bp kasma oranı bizden yüksek ve bizde bp rütbelerine erişim oldukça zor. server açıldığından itibaren sıralamada 1. kişinin 102.800. bu arkadaşta yalvara yalvara bp kastı. Kazanılan BP lerin yada BP puanlarının servera göre eşitlenmesinin daha adil olacağını düşünmekteyim.

matoistr23 ve [ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  2. matoistr23

matoistr23 User

3. huseyinntr

huseyinntr User

pve sunucusunda önerim şu olabilir savaş puanı etkinliği geldiğinde pve modu kalkmalı etkinlik süresince. kendim oynamıyorum pvede ama bence öyle daha iyi olur çünkü bir etkinlik geliyor ama kasamıyosun saçma biraz.

4. gift72

gift72 User

Pve serverinde heyecen yok kimse kalmadı zaten bende oyunu bıraktım büyük. Hata yaptım tekrar oyuna başlıyarak.okadar para döktük savasamıyoz pvp acan yok artık ilgilendirmiyo aclılmıs kapanmış.oyuncuların isteklerine saygı duyulmuyor güzelim oyunu ne hale getirdiniz.