Pushing ile ilgili akla takılan

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CΞNGA√ΞR tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4.1. Pushing

Pushing bütün oyunlarımızda yasaktır. Pushing, bir oyun hesabına avantaj sağlamak için iki veya daha fazla hesabın etkileşime girmesi demektir. Pushing hem tek bir kullanıcının hesaplarını hem de farklı kullanıcıların hesaplarını ilgilendirebilir. İki hesap arasındaki etkileşimin pushing olarak kabul edilip edilemeyeceğine karar verme hakkı oyun yönetimine aittir.

4.2. Çoklu hesap

Hesaplar arasında gerçekleştirilen herhangi bir işlemin pushing amacıyla kullanılmaması kaydıyla Seafight oyunu üzerinde aynı sunucuda çok sayıda hesabın kullanılmasına genelde izin verilmektedir. İhlal halinde tüm hesaplar silinecektir.

______

Şöyle bir sorum olucak Sayın @Bigpatron ;

Bazı oyuncuların 2 veya daha fazla gemisi var, olmadı ellerinde başkalarına ait gemilerin şifreleri var. Şu an ki etkinlikte veya başka bir etkinlikte şöyle bir şey gördüm, oyuncular diğer hesapları ile gelip kestikleri tasarımın altına kayıp aşk vs. şeyler açıyorlar. Getirdikleri yan gemi diye tabir ettikleri, tasarıma vuruyor vurmuyor hesapta ki kayıp aşk bitince getirdikleri gemiyi çıkış aldırıyorlar yani işleri bitmiş oluyor. Böyle bir şey dediğiniz gibi ; Pushing, bir oyun hesabına avantaj sağlamak için iki veya daha fazla hesabın etkileşime girmesi demektir. Olayını kapsamış olmuyor mu, yoksa ben çok farklı mı anladım? Eğer yanlış anladıysam bunu birkaç örnek vererek açık bir dille açıklayabilir misiniz? Neleri nasıl kapsıyor.

2. Soruma yanıt alabilmek için kaç gün beklemem gerekiyor ?

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Kayıp aşk, mum gibi genel olarak kullanıldığı zaman herkesin faydalanabilecegi itemleri kullanmak pushing değildir. Pushing, misal savaş puanı kasmak için yeni hesaplar açıp yada kendi girdiği hesapları kendine ait olmasada batırmadır.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.