puan silinmesi...konuyu kapatmayın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SONSONSON tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SONSONSON

SONSONSON User

Selam 4 gündür uğraşıyorum etkinlik sıralaması için 4,5 milyon inci harcadım 80 bin puanım vardı sabah resetiyle puanım 20 bine düştü..puanımın eklenmesini istiyorum...size atacağım fotograflarda dün'ün we bugünn puanları gösteriyor lütfen kaç gecedir uyumadık yardımcı olun..listede puanım 59 bin ama 21 bin gösteriyor
    http://i.hizliresim.com/9GgEW3.jpg...04.09.2016 Dün çekildi
    http://i.hizliresim.com/E3rpMA.png 05,09,2016 15 Dk önce çekildi bu fotograflarda herşey mevcut..
    ..

SUPPORTUN ATTIĞI CEVAP...Merhaba,

Biz, size foruma yazın demek efendim. Forumu takip edin bilgi gelirse paylaşacağız.

Saygılarımla,

Demircioglu

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Kardeşim hemen konuyu kilityorsunuz supportada yazdık konuyu forum yazıyoruz 1 dk geçmeden konuyu kapatıyorsunuz mağdur olan biziz ? ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Size mağdur değilsiniz demedik, malesef bu silinen puan sorununun düzelmesi zaman alıyor, kaldı ki mesela sizden önce bir oyuncunun daha puanı kayboldu asıl 1. o idi 80bin puan ile hem de önceki gün..

Kendisine de aynısını söyledik, size de söyleyeceğiz malesef ama bu hatanın çözümü uzun sürüyor, support ile de konuşmuşsunuz artık daha fazla söyleyebileceğimiz bir şey yok, genel bir açıklama gönderilir ise bu kaybolan puanlar hakkında, sizin de öğrenmeniz için "forumu takip edin" yazıyor size supporttaki yetkili.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu forum hesabına bağlı olan geminin puanları silindi?

4. SONSONSON

SONSONSON User

efendim arkadaşım pek forumdan anlamadı için bende kendi hesabımndan yazdım istiyorsan onun forumundanda açabilirim konuyu ?

5. @Bigpatron ραяα∂๏x™[T★K] isimli oyuncu oyun açığını kullanarak üzerimize oynuyor ıskalandı bugunu kullanarak savaşıyor fotoğraf aldım supporta yolladım fakat foruma nasıl resim yükleyeceğimi bilmiyorum gereken cezayı işleme koyarsanız sevinirim bu şekilbe bizler oyun oynayamıyoruz ... eger uygun görürseniz hızlı resimden resmin linkini paylaşabilirim . ben böyle oyuncularla oynamak istemiyorum iyi oyunlar..

6. Bigpatron

ID yazın yeterli dünde bir başkasına oldu aynısı onun yanında bunuda ekleyelim. Ne kadar fazla kişide olursa bakılması o kadar hızlı oluyor.

7. Bigpatron

Başkasının konusunu gaspetmeyin lütfen.

8. efendim puanı silinen arkadaş benim İd'im...

serhat-((reis))
    149/41921178

9. Bigpatron

Tamamdır not aldım en kısa sürede programcılara bildireceğim.

Forumdan başka yapılacak birşey olmadığı için konuyu kapatıyorum. Daha fazla birşey gerekirse support aracılığı ile geminizin kayıtlı olduğu maile gerekenleri yazarım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.