PROGRAM NEDİR BİLMEYEN PROGRAMCILARA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -hazar1905- tarafından 12 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinliğin başlamasıyla birlikte gelişen oyun sorunları artık sıktı bunalttı 11 gün oldu ve hala sorunlar düzelmedi sorunları tek tek yazmıyorum çünkü yazsam destan olur 50 farklı sorun var neredeyse hiçbir oyunda böyle bir şeyi görmemiz mümkün değil çünkü diğer oyunların programcıları programlama üzerine çalışıyorlar bizimkiler gibi baştan savma çalışmıyorlar ve programlamanın ne olduğunu biliyorlar ama Sayın $€AFİGHT programcıları işlerinin ne olduğunun farkında değiller herhalde 11 gündür süren olağanüstü sorunlar ne zaman çözüme kavuşur bilinmiyor . Forumu takipte kalın demeyin çünkü artık duyurularda '' SALLAMASYON '' oldu pazartesi dediniz salı dediniz oldu size 11 gün bu adamlar tatile falan çıktıda bizim mi haberimiz yok sorunların düzeltilmesi için Sayınnnn programcılara baskı kurarsınız iyi olur 1 mail değilde mümkünse 3-4 mail atın sıkılan oyuncuların farkına varsınlar ve sorunları artık düzeltsinler . '' NE ZAMAN DÜZELECEK BU SORUNLAR ? ''

C*A*P*T*A*N*J*A*Kşrn bunu beğendi.
  2. Az önce gelen resetle beraber programcıları kutluyoruz sistemler 1 inci veriyor sandıklarda 1 gülle tebrikler $€AFİGHT

C*A*P*T*A*N*J*A*Kşrn bunu beğendi.
  3. zararımızı karşılayacak seafight bundan eminim :)

4. Zarar falan karsilayacaklari yok. Ben the end. Diye yazdigimda bigpatron bana siz rahat rahat oyun oynuyorsunuz diye yazmıştı. Al işte oyun rahat rahat oynuyoruz. :) bu oyunun ipini cekmisler. Üstünde çalışanlar olduğunada artık inanmiyorum. Deney kobaylari gibi olduk uzerimizde deneniyor. Benden pes artık bir kurus bile bu oyuna harcamam. Ya magduriyetimiz giderilecek yada giderilecek başka yolu yok...

5. *Merciless*

*Merciless* Guest

tekrar atılan restart ile hata çözüme kavuşmuştur konu kilitlendi. iyi bayramlar iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.