Prenses Zehra & Kaptan Karasakal

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve яoтαsız tarafından 22 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/canavara-giden-yol-2016.69689/page-9#post-443410
    Etkinlik konusuna da yazdım; cevaplanmadığı, yâni kaale alınmadığı için buraya da yazıyorum; Prenses Zehra'daki görevler tekrar ediyor mu, ediyorsa kaç saat ya da kaç günde bir tekrar ediyor? Kaptan Karasakal'ın istediği Antik Nişan'lar başa dönüp sıfırlanıyor mu, sıfırlanıyorsa kaç saat ya da kaç günde bir; yoksa sıfırlanmayıp sürekli artarak mı devam ediyor?

2. iki görev günlük tekrar ediyor ben öyle gözlemledim, grup haritasını bitir ile oygia hildivni gantril herhangi birini bitir.

яoтαsız bunu beğendi.
  3. Peki gotelleri verilmeyen benim gibi bir çok kişiye ne olacak bizlere hiç görev verilmiyor bir çok kaybımız olacak bizlere ne yapacaklar..