Pırıltılar Ve Güncelleme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _KOCASEYİT_ tarafından 6 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MusaSOW

MusaSOW User

gelıstırmek ıcın degıl kraken gullesı ıcın kesıom guzel gulle ama az cıkıyor baska yerden kasma sansımızda yok etkınlıgı cıkana kadar:D

2. Konu dışı çıkacağım biraz ama ışığın hala ön planda olma sebebi Behemothta leviathanların otomatik saldırıya geçmesidir Behemoth ilk çıktığında oto saldırı yoktu ve çok aktifti saatte 1 tasarım atıyordu şimdi günde 3 tasarım atarsa iyi deniliyor. sebebi kesinlikle oto saldırıdır

3. vay be bunu bilmmiyordum cok kotuymus o zaman ısıkta bazen yarım saatte bile attıgı oluyor kalabalıga bağlı bence düzeltilmeli

4. Bence rakiplerin birbirine sıkamayacağı bir tılsım olmalı herkes kasılabilmeli...

CEZALANDIRICI bunu beğendi.
  5. bencede

CEZALANDIRICI bunu beğendi.
  6. o zaman pve bölümlerinde takılacaksınız ve sadece 1 level ve özel haritalara takılacaksınız.
    unutmayın bu bir savaş oyunu.
    devamlı kasılıp ve savaşmayacaksanız bu oyundan zevk alamazsınız

7. atını alan üsküdarı geçmiş tabii ancak kendinizi düşünün yeni üye olan kişi nasıl gelişecek acaba 10 bin tl lik harcama yapsa eski oyuncu seviyesine yükselebilir de yinede güçlenemez.bu bir savaş oyunu evet zaten haritalarda dolaşırken yeterince batırılıyor yeni oyuncu.elini tutmadan kendi başına güçlenemez.senin savaş dediğin sürekli batmaksa ben sana bişe diyemem.orantısız güç var oyunda güç dengesi yapsınlar ozaman herkez kendi sevisesindekilerle savaşsın kımse savaşmaktan kaçmaz

8. click bomb ömere katılıyorum şuan ışığa ve behemotha sahip alyans öncesinde behemotha da ışığa da giriş dahi yapamıyordu. Senelerce diğer alyans kasıldı şimdi ne yapacak ele geçirdikten sonra hadi gelin birlikte kasılalım mı diyecek. Ayrıca şöyle bir durum var şuan ışık yada behemoth çok önemli değil özel harita çok kolay açılıyor. Ben mega tr nin ortalama seviyesinde ki alyansta oynuyorum en kötü ihtimal depo haritası olmayan bile 2-3 saat pır toplasa 3-4 harita açıyor

9. TATUŞKA

TATUŞKA User

oyunu uzay cagına cıkartınız,grafıkler harıc.lakın pırlar 2010 yılının aynısı fark olarak arada sırada cıkan krıstal farkı var o zamanlar dp cok onemlıydı vıp olmayan gemıler ıcın yada gorunmezlık alıp mılyon can yapıyorduk su anda pırıltının hıc bır onemı kalmamıs bunla ılgılenmemenızın sebebı botlarmı hala bu hılelere bır care bulamadınızmı ondan sebepmıdır pırlara mudahale etmeyısınız.bence pırlarıda oyuna adapte etmelısınız.

10. Aslında bence gayet iyi tabi botlar olmasa yeteneği legba yoluna verip katlayıcı alırsın en az 5 mojo cıkıyor ve haritada ada seninse 8mojo bile cıkabiliyor incide cok iyi cıkıyor tabi su dp tp olmasa bide bot

11. mamı_55

mamı_55 User

Pırıltıların verdikleri iyi ama tp dp veya altın çıkması sinir bozucu oluyor. Çıkıyorsan bari bi 3bin 5bin çıkta aldığımıza değsin.

12. TATUŞKA

TATUŞKA User

arkadaslar nasıl boyle dusunursunuz 2005 yılı dıyorum o zaman ne yetenek ne kale ne vudu daha ne sayacagımı bılmıyorum kısacası tek onemlı olan top fullemek varken bu oduller vardı ben 2010 yılında bırakmıstım oyunu mılyon ıncısı olan oyunun kralıydı sımdı bı kaleye harcıyorsun mılyonu ıyı olan tek sey mojo sızde onu soylemıssınız.ama alttan gelen gemılere daha fazlası lazım

13. aslında 1. level haritada pırıltı içeriği olarak çıkan kristalin % sinin yükseltilmesi iyi olur aşağıdan yeni başlayanlara ilk yeteneklerinde faydalı olabilir.

UBR-17-STR-3040 bunu beğendi.
  14. TATUŞKA

TATUŞKA User

bu k
    acıkcası bu konuya daha fazla destek beklerdım cunku pır demek daha fazla oyuncu demek daha fazla oyuncu demek daha eglencelı bır oyun demek sadece 1. lvl harıta yetmez tp cogalması lazım nedır o 9 tp bır top atısında 309 tp alırken darbe puanı ve altını konusmuyorum bıle

15. mamı_55

mamı_55 User

Daha çok destek bekliyorsan buraya değil fikir havuzu bölümüne açmalısın konuyu. Burada gözden kaçabilir. Şunu da belirteyim neredeyse her ay bir konu açılıyor bu konu hakkında, sonuç mu ..

TATUŞKA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.