Destek Pırıltılar artık güncellensin..

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mamı_55 tarafından 28 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangileri eklenmeli / çıkarılmalı ???

Anketin kapanma tarihi 11 Ağustos 2016.
  1. TP - Altın kalksın.

58,6%
  2. Hp Kalksın.

48,3%
  3. Hp dolu ise VP çıksın.

56,9%
  4. HP çıkma oranı düşürülsün.

39,7%
  5. Mojo ihtimali veya sayısı arttırılsın.

72,4%
  6. Kristal şansı arttırılsın.

56,9%
  7. Görüntüleri değiştirilsin.

41,4%
  8. Böyle gayet güzel.

3,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eğer dp çıkacaksa ve dpmiz ful ise altına dönsün ya da vudu versin ne bileyim başka birşey olsun. Dediğin olay çok önceden öyleydi 2007'li yıllarda 7 milyon hp kasmıştı birisi ve kimse saldıramıyordu çünkü en fazla 6600-7050 vurulabiliyordu. Çok sıkıntı, olmasın bence öyle birşey :D

яoтαsız bunu beğendi.
  2. BüRKüT*

BüRKüT* User

bu dpler eskiden ekleniyodu üstüne bide tor ile pır toplamak serbesti ve tor süresizdi:D
    Millet 2 m can yapardı:D

3. Katılıyorum; DP tamamlandıktan sonra DP yerine VP, VP de tamamlandıktan sonra VP yerine diğer ödülleri vermesi gâyet mantıklı.

La_Scorpio_Rego bunu beğendi.
  4. mamı_55

mamı_55 User

5. mamı_55

mamı_55 User

●ђр● rica etsem konuyu kilitler misiniz. İlgileneceğiniz yok zaten.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Ben degil Bigpatron ilgilenir ancak hala istiyorsaniz kilitleyebilirim..

7. mamı_55

mamı_55 User

Kitle kardeşim sana zahmet. Kaç gün oldu biteli bigpatron kaç konuya cevap yazdı. Teşekkürler ilgin için. İyi oyunlar.

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamam kilitledim de şunu bilmenizde yarar var, fikir havuzundaki mantıklı bulduğu önerileri iletiyor zaten, ha pırıltı konusu cok uzun suredir var bilemem ne derecede ilgi gösterir yapımcılar lakin buraya mesaj atmaması görmediği anlamına gelmez daha önce de birçok yerde söylendi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.