pırıltıdaki inci ve dil sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Merhabalar.Bundan 3-4 ay önce pIrıltı katlayıcı almıştım 35 TLye 8 hafta gibi bişeydi.Ozaman o paket vardı sadece.pırıltı toparken 400-550 ye kadar inci çıktığını hatırlıyorum.ozamanlarlar legbadaki inci arttırıcıda açık değildi.Oyuna bisüre ara verip geri döndüm paketler değişmiş haftalık aylık 3 aylık paketler gelmis.Ücretleride daha ucuz.gittim 1 haftalığını aldım.2 gündür pırıltı kasıyorum 260 ın üstüne çıkamadım katlayıcı ve legbadaki prırıltı arttırıcı açıkken.prılıtıdaki inci miktarı neden az geliyor.diğerleri normal ama inciyle oynanmış.az geliyor 150-185 falan geliyor sürekli.artık inciyi katlamıyor diye düşünmeye başladım.

konuyu açmışken 2.sorunumuda yazayım.ben bu oyuna çok önce başladım.yabancı serverde başladım arkadaşlar orda olduğu için ve ozaman ana menüyü adres çubuğunun sonuna tr yazıp Türkçe yapabiliyoduk.Şimdi öyle bişey yok.hangi sw de oynuyorsan oranın dilini kullanmak zorundasınız.etkinliklerden hiçbişey anlamıyorum,ana menüde sıkıtı çekiyorum premium,inci ve diğer alışverişlerimde sıkıntı yaşıyorum deniz haritasındada öyle.Bu sebebten özelleştirilebilir dil ayarı istiyorum,hem ana menüde hem alışveriş yerinde hemde deniz haritasında.chatta global dil yahut o ülkenin dili kullanılsın ona eyvallah ama ben anladığım dilde istediğim sw de oynamak istiyorum.ben bu oyuna para yatırıyorum ve bu benim hakkım.bigpatronu veya görevli kimse buraya davet ediyorum.

2. BüRKüT*

BüRKüT* User

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

oyunda deneme yaptım pırıltılarda hata göremedim. katlamasız 70 65 60 inci çıkmaktadır.
    dil konusunda ki şikayetinizi iletiriz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.