Pırıltı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***BLUE_DRAGON*** tarafından 16 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Katlayıcı ile günde kaç inci kasabilirim sizin rekorunuz kaç

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Belli miktari yok kimsenin olmadığı saatlerde (sabahlari) normal saatlere gore cok cok daha fazla kasarsiniz. Geminizin hızı da önemli bu konuda. Hizi fulleyip katlayiciyla sabahlari saatte 10k 15k civarı kasılır herhalde uzun zamandır toplamıyorum pek bir şey diyemicem lakin arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

***BLUE_DRAGON*** bunu beğendi.
  3. kingSo

kingSo User

740 küsur hızla saatte 10 k inci hedefimdi ve kasabiliyordum legbadan %12 veya %14 inci artisim vardi . Genelde mojolari hesaba katmazlar ama arubadan gelen başak ve elit gülle tatmin ediciydi ışınlanma vb. şeyleri saymiyorum bile . Ama oynadigim sunucu İskandinavya saat farki dolayisiyla boştu benim topladigim zamanlar. Online oyuncu olmuyordu botlar engel oluyordu bu sefer o ayri ama 10 k inci ve hatri sayilir miktarda mojo elde etmek mümkün

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Kaldı ki artik yeni aruba kazanı çok karlı bir çoğumuz inci icin degil mojo için katlayıcı alıyor. Yetenekler ile beraber ya 5 ya da 7 mojo çıkıyor gayet güzel miktar.

kingSo bunu beğendi.
  5. kingSo

kingSo User

7 yi topluyordum eminim ama ada haritasında olduğum içindir belki de bende emin olamadim :)