PIRILTI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EndlessLove[JPN] tarafından 12 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar. 1 ay boyunca pırıltı topladım. Bildiğimiz üzere 2 çeşit pırıltı var bi normal bi de batık gemi şeklinde . batık gemi şeklinde olanlar normale gere biraz dah fazla inci falan vermekte. neyse katlayıcı yokken normal pırıltıdan maksimum 99 katlayıcıyla ise 198 inci alabiliyordum neyse ben bu yetenekleri falan değiştirdim daha fazla mojo almak ve hızımı yükseltmek için.temel 3 - 1 - 1 legbada ise üst kısım 1 - 1 - 5 alt kısım 4 - 5 - 0
    alt kısımda 5 verdiğim denizlerin hediyesini açıklamasında %4 ün yanında (inci hariç) diyor peki %8 de falan inci dahilmi ?
    kafama bu soru nerden takıldı derseniz başta dediğim gibi katlayıcıda maksimim 198 çıkarken simdi normal pırıltıdan 205 - 209-220-230 gibi inciler çıkmaya başladı ve batıkda 600 leri hiç görmemişken 666 inci geldi. dediğim gibi % 4 haricinde etki yaparmı ? yapmıyorsa neden daha fazla inci gelmeye başladı

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

o yeteneğin bütün aşamaları hariçtir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.