Pırıltı sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Surrender18 tarafından 19 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle selamlarımı sunarım benim 2 kat pırıltı paketim var aktif durumda haritalarda geziniyorum bir türlü pırıltı toplayamıyorum bir taktiğiniz filan varmı pırıltı için yani haritanın hangi taraflarında çıkar veya hangi haritalarda fazla çıkar yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

2. Aynı sorunu bende yaşıyorum haritalarda pır yok olanındada dp var

3. Kardeşim anlatıyorum dinle, pırıltı kasmak için öncelikle vaktini ayıracaksın. 1-2 saat değil gerekirse günde 10 saat oturacaksın o bilgisayarın başında sürekli toplayacaksın pırını. Yetenekleri ve kaleleri, legba yolu ve hız ağırlıklı ayarlayacaksın. Ne etliye karışacaksın ne sütlüye kimseye saldırma sadece işinle ilgilen günde 10 binlerce inci toplarsın. Ve şu taktiği izle biraz haritaları gez hangisinde var hangisinde yok, sıra sıra bulmaya başladığın haritada daha bol bulursun sistem oraya atıyordur çünkü o an. Şunu da fark ettim ne kadar tentakel kesildiyse haritada o kadar az pır oluyor mümkünse kesilmemiş haritalarda kasıl. Budur hocam, ben her şeyi hız ve legbaya verdim 689 hız ile pır ve sandık kasıyorum 132k inci oldu hafta sonundan bu yana