Pırıltı içerikleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Askentli tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pırıltıların içerikleri arttırılmalı destekleyenler varmı ?

1. evet

100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Askentli

Askentli User

pırıltıların içeriklerinin çok az olduğunu düşünüyorum önceden katlayıcı olmadan 200 300 inci çıkardı şimdi ise 60 70 çıkıyor son derece kötü olduğunu düşünüyorum bana katılanlar varsa buyursun.

2. heaty

heaty User

Ek olarak pırıltıların içinde dp çıkması, bence çok saçma eskiden olsa iyyidi ama şimdi hiç gerek yok. Daha işe yarar eşya konulabilir mesela

3. Askentli

Askentli User

aynen öyle kardeşim

4. HACIFuRKaN

HACIFuRKaN User

Bende katılıyorum

5. Sezgisel

Sezgisel User

yeteneklerden legba yolunu düzenleyerek katlayıcılarla birlikte 160 200'e cıkarmanız mümkün.

6. Tatsuo

Tatsuo User

Bu konu yıllardır aynı sayısız konu açıldı. Hiçbişeyin değişmeyeceğini bilmeye rağmen pırıltı içeriği diye herhangi biyere herhangi birşey yazmanın anlaı yok.. İyi oyunlar

7. kftr

kftr User

Pırıltıdan çıkan gereksiz şeyler:
    Darbe Puanı
    Tecrübe Puanı

Nötr:
    Altın

Artırılması gereken şeyler:
    İnci
    Mojo miktarı
    Kristal çıkma olasılığı

8. Askentli

Askentli User

adam oyuna yenı basladı dıyelım legbayı mı acıcak kardesım ? :) legbaya gelene kadar kac yetenek lazım :) bundan 5 6 yıl oncekı seafıghta bakıyorum bıde sımdı bakıyorum olağanüstü kötü şuan oynanmaz yani

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu yanlış bölüme açıldığı için kapatıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.