Pırıltı içerikleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve кöякσяѕαη tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pırıltı içerikleri güncellenmeli !!!

1. katılıyorum

oy sayısı 27
    100,0%
  2. Katılmıyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  1. Pırıltıdan darbe çıkıyo ne saçma bişey darbem full artmıyoda bunun kaldırılması lazım böyle asçma şey olmaz pırıltı içeriklerinin edğiştirilmesi güncellenmesi lazım

2. Bencede pırıltıdan darbwe çıkması çok saçma eski dönem olsa eyvallah dicem batık darbe arardık da şuan ihtiyac yok

3. darbe puanı ve tp içeriğinin değişmesi gerek

4. 27 17 tp nin bize hiç yararı ve bir değri yok :)

5. aynen arkadaşlar gereksiz çıkan şeylerin temizlenip yerine daha ilgi çekici şeyler kullanılırsa daha iyi olur destek verelim arkadaşlarımız oylasın :)

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Konunun yeri bu kısım değildir bu nedenle konunuz taşınmıştır

7. Tşkler bigpatron sizde bu durumu iletirseniz memnun olurum :)

8. Aynen katılıyorum:))

9. Darbe 1000 canın altında olan vip olmayan oyuncuların tamir basamadığı için belki gerekli olabilir ama tp cidden çok gereksiz zaten amirallerle bir atışta 260 tp alıyosun daha 17 tp ye ne ihtiyaç var bence pırıltılardan gülle çıkmalı oyukla patlayan arası 50 hasarlık olabilir 70 gülle çıksa yeter bence çok ta iyi olur