Pırıltı İçeriği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .desertylmz. tarafından 30 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar.

Gemi ücretsiz tamir olabildiğine göre ve ek Darbe Puanı pırıltıdan alınca eklenmediğine göre kaldırılacakmı pırıltılardan çıkan Darbe Puanları ?

İşe yarıyor mu hala ?

Teşekkürler.

2. birde şuna cevap verseler iyi olur. Mojolardan tersane anlaşması çıkıyor fakat bir işe yaramıyor kullanmak istersen 0 cana sahip olman lazım ki kullanabilesin fakat zaten vip de olsan olmasanda tekrar tamir dediğin an 1000 ve üzeri db ile haritaya çıkıyorsun. Diyelim ki ben battım ve batıkken tersaneye gittim oradan tersane anlaşması ile 25 bin db yi seçtim ( ki bu zaten vip olana sunuluyor niye bunu yapayım ) ve tıkladım bana sunucu hatası veriyor yani o tersane anlaşmasının hiç birini zaten kullanamıyorum.

Tersane anlaşması işe yarıyormu hala bilen varsa cevap yazsın. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

canın tam olduğunda etkisi olmuyor eksik olursa artırmaktadır..

sa

bu durumların hepsini not alıp gerekli yerlere ilettik.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.