pırıltı içeriği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *FIRTINA´ tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *FIRTINA´

*FIRTINA´ User

Artık geminde 662 daha çok darbe puanı bulunuyor ve gemin yolculuğa devam edebilir.
    Canım zaten ful neden durmadan bu çıkıp duruyor ya bu rakamı darbe puanıma ekleyin yada darbe puanım fulken bu çıkmasın kardeşim sizcede bu mantıksız değil mi boş pırıltı topluyoruz ya yetkililer bunuda iletin bi zahmet.

2. cRayZz61

cRayZz61 User

Çok şikayet geldi bu konuda ama herhangi bir çalışma veya bilgilendirme yapılmadı.

3. Aynen ya bunun yerine bir kristal falan verebilir yada mojo miktarı yada inci miktarını artırabilirler!

4. kaç yıl oldu aynı bazen çelik zırh koydular pırlara bazen viplik 1 gün (oda işlemedi zaten sonradanda kaldırdılar)hız vardı onuda aldılar. şimdi pırların yüzde 75 i darbe puanı+tp+altın çıkıyor.yüzde 25 de mojo ve inci esasında yinede iyi ama BOT lar olmazsa onlarda olunca bize bişi kalmıyor yaklaşık 65 gündür oynuyorum ve katlayıcım var elle anca 62 harita yapabildim gemi zayıf olduğu için ve oyuk gülle fazla yok diye vuramıyorum:D 3 aylık katlayıcı aldım inş gemiyi geliştirebilirim.bu arada içerikler değişsin bi zahmet!!

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bir çok kere iletildi hatta resmi açıklamada yapıldı çalışmalar olacak diye ancak henüz bir çalışma olmadı bu konuda malesef

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.