Pırıltı içeriği!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bazı arkadaşlarımız burada pırıltı içeriği hakkında konu açtığında kendi kendime soruyordum neden pırıltılardan bu kadar şikayetçi oluyorlar diye? Nedenini katlayıcı aldıktan sonra anladım :) Neredeyse topladığım pırların %80'nını tp ve darbe puanları oluşturuyor! Bu kadarı da pes doğrusu. Tamam yine şans işi diyeceksiniz ama görünen köy kılavuz istemez :) Seafight'ın pırıltı içeriklerini tekrardan düzenlemesi gerektiğini düşünüyorum, iyi çalışmalar.

яoтαsız, ~~Borealis~~ ve ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  2. +1

Katılmamak mümkün mü?

KAYNAK : https://board-tr.seafight.com/threads/pirilti-icerikleri-yeterli-mi-anket.57718/

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  3. Cannabis93

Cannabis93 User

%100 katılıyorum. katlayıcı olmadan daha cok inci ve mojoya denk geliyorum, katlayıcı aldıgımda nadir..

4. Katılıyorum

5. xperia35

xperia35 User

çok doğru

6. [BaNDiT]

[BaNDiT] User

evet bende içeriklerin az da olsa güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum, yani en azından en basitinden darbe puanları çıkmasın artık, tamam pırıltılar bedava, topla toplayabildiğin kadar fakat pek işe yaramayan bişey çıkınca o zaman pırıltıları toplamanın pek bi anlamı kalmıyor

7. K~L~A~U~S

K~L~A~U~S User

Aynen bende katiliyorum etkinlik bitti kendimi boslulta hissettim pirlara vurdum kendimi sadece yetenekler legbadaydi aldigim pirlarin %60 neredeyse mojo ve inciydi gaza geldim katlayici aldim 100 mojo icin 10 dakika ugrasiyorsam simdi 100 mojo icin yarim saat nerdeyse harita harita dolasiyorum acaba bu bi tesadufmu katlayici aldiktan sonra aranan pir iceriklerinin cikma olasiliginin dusmesi ????