PIR BOTU KULLANMAK SERBEST Mİ?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Dalgacı*****, Aug 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. O kadar şikayet ediyorum supporta otomatik cevap veriliyor manuel bişi yapılamıyor.bende diyorumki manuel yapmayın ADMİNLER olarak gerekli yerlere iletin tarama yapsınlar aşağılar bot gemileriyle dolu adam yapıyor 100-200 harita ondan sonra parayla nasıl satacaksınız harita oyuna başlayalı 40 gün oldu oyunun verdiği 1 ay viplik bide katlayıcı vardı viplik bitti 42 harita yaptım pırlardan ama benimkisi emek adamlar hile yapıyor bir sonuç yok.LÜTFEN EMEĞE SAYGI!!

2. ahmet_53

ahmet_53 User

Daha bugün saat gece 3-4 gibi Tr1de iki büyük alyansın filoları olan T.C ve H filolarından kişilerin Pır botu kullandığına bizzat şahit oldum. Ayıp ayıp

3. temiz bi seafight için engelleyin bu vatandaşları ADMİNLER !!

4. Yasak_AdA

Yasak_AdA User

ya aklıma takıldı elle ıslem yapamayn bu admınlerımız ıslerıne geldıgınde butun gemılerı keyıflerıne ve yonelndırmelre gore sırayla harıta hılesınde kapattılarya sımdı neden kesın bır delıl varken vıdeo lu sekılde yapılmıyo ısınıze geldıgı gıbı kuralları uygulamaktan vaz gecın ve gorevınızı yapın!!!!

Dalgacı***** likes this.
  5. haklısın ve bende diyorum ki madem ki manuel bişi yapılamıyor gerekli yerlere iletilip tarama yapsınlar YEMİN EDİYORUM sabah 8 den şimdi saat 17:00 adam aynı haritada pır bırakmadı !!!

6. sevgili adminler tarama falan yapmaya gerek yok trc filosunu komple silin tr1den rahatlayalım

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

cezası vardır.bot kullanan oyuncular tespit edilerek hesapları sonsuz olarak kapatılıyor, bot yakalama sistemi sürekli programcılar tarafından geliştiriliyor ve yakalamak için taramalar yapılıyor.

Thread Status:
Not open for further replies.