PEYMENT !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈Îη√ÎSbĻÈ-§ĦáĐΘƜ-ıce tarafından 13 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ADMİNLER ŞU KONUYU CİTTİYE ALIP ARTIK BİLDİRİRMİSİNİZ BİGPATRON AKILLI Bİ ADAMSIN SEN ADAMLAR DİYOR HER YERİ EŞİT FİYATLANDIRMA YAPTIK BAKIN AVRUPA YANİ € VE DOLAR BORSASI İLE ÇALIŞIYOR BİGPOİNT TE ÖYLE BİZ tl İLE ADAMLAR 10 € ALIYOR BİZ 30 35 TL CİVARINDA ALIYORUZ 3 KATINA YANİ ONLAR MAAŞI İ 900€ ALIRKEN MİSAL BİZDE 900 TL YANİ BİZ DE 10 TL ALALIM HAKSIZLIK DEĞİLMİ BUNA BİR DEYİNİN LÜTFEN VE MANTIKLI BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM.

Son düzenlenen: 13 Mart 2016
  2. Özkan

Özkan User

Dolar fiyatlarının yüksek olmasının nedeni bigpoint değil fiyatlandırma dolara göre sanırım dolar her ülkede hangi fiyatdaysa ona göre artış veya düşüş gösteriyo Bu arada peyment değil payment

3. Özkan

Özkan User

Bir şey daha asgari ücret fiyatlarından memnun değilsende seni ülkede zorla tutan yok oyuna ücret yatırabilcek kadar zenginsen başka bi ülkeye de gidebilirsin.

4. ben kimseyi savunmam ama doğru ya doğru derim ..meslela 10 euro zaten 31 tl civarı ediyor zaten bide adamlar 900 euro maaş alıyor en az bizde 1300 tl bu oyunun sorunu değilki burda yazıyorsun fiyatlar TÜRKİYE şartlarına göre bana göre normal ama düşersede yok demem yani
    :D:D:D

5. KARDEŞİM BEN MEMNUNUM KASTETTİĞİM O DEĞİL KENDİ MEMLEKETİM ZTN DİKKATLİ OKURSAN ANLARSIN MİLLETİN 10€ ALDIĞINI SEN 35 ALIYOSUN ANLIYORMSUN

6. ALLLAHIM YA İYİKİ CÜMLEYİ KULLANDIM ONU MMAŞ OLARAK ALGILA

7. anlıyorumda 10 euro ne kadar? 10 tl mi? çevrilince o kadara denk geliyor

8. DIŞARDA 1,300 € ALIYOR SEN BURDA 1,300 TL DİYE BAK

9. 10€ ÇEVİRİNCE 35 TL FLN DENK GELİYO

10. Özkan

Özkan User

ee yani neymiş fiyatlar normalmiş herkez o fiyatları ödüyo sadece senin aldığın maaş farklı napalım.

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Türkiye avrupaya göre 3 katımı ödüyor? Sanırım siz bir göz doktoruna gitmeliniz. Dolar/Euro ile ödeme yapılan ülkelere göre Türkiye çok ucuz ödeme yapıyor beyfendi. Dahada ucuza getirmek için epin kullanın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.