petlerdeki kacınma özelliği.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [ZdZ]hakanım[61] tarafından 20 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hiç kacınma çzelliği olmayan bir pet kullanıyorum aldığım darbe faraza 30 bin.0/015 kaçınma özelliği olan bir petle deişiyorum aldığım darbe gene 30 bin not:siz sormadan yazayım herikisinide yemliyorum ve etkinleştırıyorum.

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Hangi NPC'den bahsediyorsunuz acaba?

3. sadece belli npc deyil hepsinde durum aynı ve sanırım oyunculardada geçerli

4. kaçınma özelliği, isabet özelliğine göre etkilidir. yani size saldıranın isabet olasılığı var ise kaçınma devreye girer. npclere gelince 21 ve üstü haritalardaki normal npclerde isabet olasılığı olmadığı için kaçınma bir işe yaramıyor. fakat aşağı haritadakilerde etkisini görebilirsiniz.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Rakibin isabet olasılığı %100 üzerindeyse sizin kaçınma şansınızı etkisiz hale getirmek için kullanılır. Sadece pet değil, aynı zamanda taş, kale ve buff kullanırsanız farkı görebilirsiniz.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.