petler ve taşları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 12 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bildiğiniz gibi gemi geliştirmede özelliği olmayan boş gemilerede taş eklenmişti.
    elimizde bir cok pet üstünde hiç bir şey olmdan verildi bunlarada taş konulup bize verilmesi lazım.

ayrıca bir cok peti özelliği düşürülmüş ve değiştirilmiş %17 zıpkın yerine %15 . %15 kacınma yerinde %12.5 npclerden %10 altın yerine canavarlarda %10 altın diye değiştirilmiş. düzeltilmesi ve hakkımızın verilmesini rica ederim.

ayrıca petleri 4 taş ile geliştirmek doğru değil elimizde 100 lerce tasarım varken pet en fazla 10-15 tane

ayrıca elimde 55 tane altın yem olmakla beraber yüzlerce toplamda bin e yakın pet yemi varken siz bana sadece 4 tane 3. seviye pet egitimcisi vermissiniz ve bende olan egitimileri ben aktif etmeden süreleri kendi kendine bitmiş 18 saat kalmış bazılarıda 2 gün. karşılığında 100bin inci vermissiniz bu resmen elimizdekiler zorla almaktır ister adına zorbalık deyin isterseniz başka bir şey. 1yıl yetecek pet yemim varken simdi 2gün sonra bitecek

2. Aynen oyle. pet taspaketı aldım. 3 tas cıktı. en yuksek 8 lvl. bizdeki taslar. 14-15-16 lvl. ne kadar sacma.

3. ya hadi ped yemleri boşver dicezde niye diyelim okadar emek+15 kaçınması olan pedimi düşür ondan sonra uğraş tekrar tekrar arkadaşında belirttiği gibi bunları almak için pc başında saatlerimiz gitti cidden acil gözden geçirilmesi lağzım buyapılan yanlıştır düzeltilmesi gereken konudur.

4. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Bu dilek ve şikayetleriniz elbette iletilecektir,bir tutarsızlık olduğu kabul edilirse mutlaka müdahale edilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.