Pet yem sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/petler-islevini-kaybetmis.54432/#post-351331

Yukarıdaki link için yazıyorum, yetkilimiz yitirmez demiş ama arkadaşın dediği gibi pet yemlendiğinde özelliklerini kaybediyor. +10 hasar şansı ve azaltma şansı olan pet özellikleri gidiyor. Son resetten sonra bu şekilde hatalar mevcut capri haritasının ismi gibi. Top sayımı genel olarak göremiyorum vudu güvertesinin süresini göremiyorum rahibin süresi vs. vs. Umarız bu sorunlar düzelir insan düşünmüyor değil bu derece sorun olan bir oyunda ne derece sağlıklı oynuyoruz normal şartlarda hakkımız yenmeden

2. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a hayırlı sabahlar

bu nasıl bir oyun oldu acaba anlayamaıyorum her sabah oyunu açtıgımızda bir sorun envanter kısmından 1 kutu bile alamıyorsunuz bırakın onu ana sayfadanda alamıyorsunuz ..parayla oynanan bir oyunda nasıl bu kadar hata olabilir anlamıyorum ..ama item satın aldıgınızda parayla ödemediginiz zaman hemen kara listeye aalınabiliyoruz..bizim oyuncu olarak bu oyunda bize işleyen bir giş kuralı yokmudur hep oyun yöneticilerinin istedigi kurallarmı vardır bunu anlayamıyorum.......bir kutu alacan onu bile alamıyorsun bu gördügüm ilk şey kimbilir daha neler vardır..pet secerken altın savunma paket yemi gelsin diye 20 kere ana sayfaya tıklıyoruz....

3. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a yeni sisteminizde 1945 gün olan prenium üyeligim 236 gün yazıyor bilginize

4. Sadece bu Hata benim bildiğim kadarı ile immortur petinde oluyor admin ilgenirsen seviniriz. iyi görevler.

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

iletilecektir teşekkürler uyarınız için

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.