PET TAŞI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fenomen_foo tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. IYI GUNLER ARKADASLAR TERCUBESI OLAN BIRISIDE YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM PET TASINDA SUAN 17 ISABET 16 HASAR ONLEME TAKILI HASAR ONLEME YERINE KACINMAYI TAKSAM NE DEGISIR ? YARARI ZARARI NEDIR ( İSABET TAŞINI CIKARTMIYORUM SADECE HASAR ONLEMEYI CIKARTIP KACINMAYI TAKACAGIM)

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Diğer tüm kacinmalariniz da aktif ise savaslarda daha etkili olur

fenomen_foo bunu beğendi.
  3. aktıf ozaman onu takıyorum teşekkurler

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Özellikle kartal gözü açık yapacağınız uzak menzilli savaşlarda etkisini bayagi bir görebilirsiniz. Her isabet açıkken sarapnel yagmuru açık rakibiniz ile dipten (+140 kusur isabetle) savasirsaniz bu sefer bir kısmı pasif kalır ama her savaşım öyle olmadığı için kendi adıma konusuyorum pek yararını bulamadim hasar önlemenin, ozellikle taktiksel savaslarda ya da harita ici surekli devam eden vs lerde kaçınma daha etkili olur. Çevremdeki oyuncularin da neredeyse tamamı kaçınma kullanmakta.

fenomen_foo bunu beğendi.
  5. cevabınız ıçın teşekkurler efendım sagolun dedıgnız gıbı yaptım suan kacınma takılı ılerlıyen zamanlarda bakacam farkı nedır dıye suanlık anlamadım malum yenı sv de fazla savas olmuyor