pet taşı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 1 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. HP sence oyuncularla savaşta kaçınma taşımı yoksa isabetmi ön planda oyuntecrübesiyle ben isabet tutacağım azsonra güvenli limanda etkilikvar ben etkinlikle uğraşmayacağımda:D:Dkasılan arkadaşlara eskortluk yapma hayalimde kafamda takıldı aydınlatırmısınız tşkl:)( ha kısa not bu bestiyar taşı için sormuştum gemi içinde nasıl npc denedim olumlu oyuncular açısından.)

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne isabet ne de kaçınma. ikisi beraber en etkili savaş petini olustururlar ;)

3. nasıl açarmısın :Dazsonra güvenlidençıkacam sormasebebimde filolarda yüz akıl muhabbeti çözmüşlerdir benim gibi filosuzlarda bu şekilde tiyolarla devam ben yazarım utanmam sıkılmam onlarada ilham olur:D:p:)

4. hep hasar diyosun olayı çözdüm tşkl.:D

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Hep hasar degil bir taş isabet olasiligi olacak diğer tas kaçınma şansı. Yani hasar önleme falan yok :)

6. yumi

yumi User

neden isabet+hasar önleme değilde isabet + kaçınma?

7. :cool:
    evet bende ondan bahsettim gemiyi at kenaraHP sadece bestyardan gidelim konuya şimdi 1. soru bendenedim bestiyardaki kaçınmayı çkardım +7.5 isabeti koyduğum zaman düşmanda etkisi büyük gemide olanı yazmadan devam edeyim +kana susamışlık açıkken:D+89 galibiyet ve rakip sağlam biz biliriz herşeyini onagöre zaten kuşanıp saldırmamız bence diyorum +7.5 bestiyardai isabet bayağı dengeleri bozdu :Daçıklayım efem:cool:pede benbutaşı koydum devam lı savaştığım adama 38 vurarken şimdi43. oldu kritiği gördüm ama şu andaki günceli paylaştım onu yazmayacağım yani bendeki ped.de hasar önleme vada isabet yani kaçınmayı öldürdü deneyin sizde gemi ped tecrübe varsa kısa not dahaiyiye deneyelim

8. ped+gemi=isabet+hasar...varsa kıralı iddaya server versin savaşalım (kaçınma npc lerde etkili yani gerekyok sen düşükvur neyazar npcy sonuçta arkadaşınla takılıyorsun düşmangelmez gelsede batar sen savaşı sağlama alman önemli..:):);)

9. ●ђр●

●ђр● Guest

cunku kendimden örnek vereyim
    7 vudu serabi
    13,5 pette kaçınma taşım 18. seviye
    12 gemide kaçınma tasim 17. seviye
    pet egitimcisi 15 kaçınma
    Sis duvari da gelirse 5 kaçınma

Rakibin 50den fazla isabetini dusuruyorsunuz. Zaten bir yere kadar kaçınma etki etmeyecek ne kadar iyi kacinmaniz varsa atış düşüren orani o kadar iyi. Rakibin isabeti 130 diyelim size 80 ile bile vuramayacak siz onun atislarini sadece kaçınma ile %20-25 düşürmüş olacaksınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2016
  10. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve bir de kartal ile savaşıp rakibin isabetinin de 15 düştüğünü düşünün.. rakibi iyice sindirmek çok daha kolay olur. başlangıç gemilerde hasar önleme ileri gemilerde kacinmayi oneririm cunku kaçınmaniz 20-30 civarında kalinca zaten rakibiniz önlediği için bir ise yaramayacak

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Şunu diyebilirsiniz: neden tamir gemisinde kaçınma + tamir taşı degil de hasar önleme + tamir taşı diye..

Onun da cevabi su sekilde:
    Pette kaçınma ve hasar onlemeler seviye seviye ayni giderken gemide ayni seviye hasar onlemenin miktari kacinmaya gore daha yüksek.

12. yumi

yumi User

ben sadece ped taşlarından bahsediyorum. hasar önleme taşı her halukarda rakibin hasarını önlemiyormu? ped taşlarında hasar önleme ve kaçınma taşları seviyeye göre aynı ilerliyor. o zaman hasar önleme kullanmak daha mantıklı değilmi? aynı seviyedeki hasar önleme taşı ve kaçınma taşı aynı miktarda önleme yapmazmı(yaklaşık)? rakibin isabet olasılığını 105% olduğunu varsayalım.

13. size katılamıyorum bu konuda çünki isabet kaçınmayı öldürüyor ;)yani isabetiniz nekadar yüksekse rakibe karşı% de baz alarak düşünüyorum hasarda o kadar yüksek oluyor efem bizzat denedim:)(mevcut olanlarla hasar önleme kalsın kaçınmayı çıkarıp isabet varsa hem gemiye hem bestiyayara denermisiniz ciddi farkları göreceksiniz:))

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2016
  14. hasar önleme evet kaçınma no bu gemideki taştada etkili ped dede .

15. sistem nedendir bilinmez hasar ve kaçınmayı yani ikisi bir arada git günlük savaşlarda 1/3 oynar bence kullananlara ex oyun oynuyor güle bilir siniz oyuncuylasavaşta npc ayrı olay diye bilirsinizde nerden bu sonuç bukadar eminsin . şu güvenli limanda benim kadar taşlarla oynayan yoktur deneme tahtası yaptım orayı oraya harcadığım vakti oyuna versem anllayın denediğim için kesinvekararlıyım isabet hasar önleme +hasar.:cool:

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Bakin simdi hasar onleme rakibin top hasarini önlüyor diyelim ki rakip size 150 top hasarı ile sıkıyor sizin hasar onlemeniz 20 ama pet ile 30 yaptınız yani %10 arttirdiniz !?! rakibin vurusu %10 düşmedi. Neden? Çünkü bu durumda size 130 yerine 120 top hasariyla sıkacak bu da vurusu %7,5 düşürdünüz demek.

Kacinma ile dediniz ki rakibin isabeti 105 olsun. Benim verdigim ornekteki kacinmalara sahipken 40 yerine pete de kacinma takarsaniz 50 kaçınmaniz oldu diyelim. Rakibin isabeti 65 yerine 55e duser bu da sizin rakibinizin son vurusunu %15 dusurdugunuzu gosterir.

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu konuda iddialıyım düşük gemiler gelişmekte olan gemiler pette isabetin yanina hasar önleme kullansın gemisini kasıp savaşan adamlar ise kaçınma.

18. Konu başlığı olayı çığırından çıkarmamış bereket. Pet canım arkadaşım abim ablam güzelim...

19. sayın sumodum bizde onu dedik bizim gemi 5 level 27 kovalarız :D:D:Dpedde isabetin yanına hasar önleme kullansın.:D:D:Dtşkl level atlayacağız bigün düşüncelerimizi paylaşmaya devam ederiz Allah uzun ömür verdikçe vesselam:p:D:D:D:Dtşkl.

20. ●ђр●

●ђр● Guest

Pet taşında kaçınma tartışıyoruz anlamadim ne demek istediğinizi?