pet takası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 8 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. slm bildiğiniz üzere çoğu gemide binlerce kullanılmayan yemler var bunların bir takas sistemi geliştirilip makul düzelde en iyi yem paketleriyle takas edilmesi oldukça yararl birşey olacaktır diye düşünüyorum. seafightta bizle aynı fikirde olsun artık ve şu işe yaramaz şeylerden kurtulalım bu sadece 1 tanesi :)

2. Katılıyorum; pet yemleri inci fiyatları oranında diğer yüksek ya da düşük pet yemleriyle takas edilebilmelidir.

Örneğin adet fiyatı 100 inci olan pet yemlerinin 12 adedi karşılığında 1 adet 1.200 incilik pet yemi veyâ adet fiyatı 1.200 inci olan pet yemlerinin 1 adedi karşılığında 12 adet 100 incilik pet yemi takas edilebilmelidir.

özkantr bunu beğendi.
  3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu tarzda çalışmaların olduğu duyumunu aldım bakalım ileriki günler ne gösterecek :)

AKHILON bunu beğendi.
  4. AKHILON

AKHILON User

vallahımı cansın :)