Pet hakkinda

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve [связь] tarafından 14 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oncelikle bende %5 hasar ve 25k dp li bir pet vardi bu ne oldu yani ben surekli kullandigim %5hasari kullanamacakmiyim konuyu hemen kilitlemeyin lütfen

2. ●ђр●

●ђр● Guest

merhaba, petlerin özellikleri taşlara çevrildi, çevrilirken de bazı petlerin özelliği değişti / düştü.

3. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Öncelikle top hasarı veren hiç bir pet yoktu yeni sistemde artık bu imkanınız var ama elbette değerleri düşen pet'lerde oldu maalesef.

4. Asıl olay bu ozellikler kayboldumu onu kastetmistim illa taş vs mi alicaz

5. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Oyun monoton hal almış durumda keşke tek sıkıntı bir çok pedde bulunan hasar önleme ve diğer önemli özellikleri karşılığı olan taşların yerine alakasız niteliksiz taş verilmiş olması ile bitse...

Özel taş hariç 2 taş konulabilen pede var olanların dışında 2 farklı yeni özelliğin eklenmiş olması , büyük keseden 3 tane 5-8 seviye taş çıkması yazılacak çok şey varda neyse;

Pamuk eller cebe

6. aynen ya pamuk eller cebe hesabı bu arada petın ana ozellikleri gitmemiş tamam konu kilitlenebilir ben bu ana ozelliklerde gitti sanıyordum oyuna girdim simdi gordum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.