PAZARIN BASKA ULKELERE GORE DEGISTIRILMESI HAKSIZLIGI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TUNCAY_KAHVECIOGLU tarafından 25 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a. ben suporta yazdim ama bi türlü yardimci olunmadi benim pazarim euro olarak görunuo 205 tllik pakete 99 EURO (285 TL) ödemem gerekio ben hesabimi alman serverlerinde oynamiorum bu hesabi acarken almanyadada acmadim Yetkililere sorulmasini ve mantikli bi aciklamasini istiyorum benim ayni serverde oynadigim kisilerden %30 daha fazla ödememin mantikli akil alir bi aciklamasini almak istiyorum turkiyeden girdiriom hesabima yine ayni ben konunun gecistirilmesini istemiyorum kardesim ben turkiden kardesime paket yuklettirecem turk pazarina uyarlansin ki ha turkiyeden almisim ha buradan hic bisey bana %30 luk bir fazlalik odememi gerektrmez lutfen yardim en sonunda verecem emailimi kardesime hergun gir diecem oyunu acmayacam bana diinki sukadar sure turkiyeden grsin valla girmeyecem yeter ya bana yurt disindan grilmedigi taktrde demeyn allah askina benm 3 4 arkadasim burada acmislar onlarda bile bu sekilde degil ilgilenin lutfen bizim elimizden gelen bisey yok demeyin kolay gelsin..

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

Hesabı yurtdışından kayıt etmedi ve yurtdışından giriş yapıyorsanız geriye tek seçenek kalıyor oda siz bu hesabı ya satın aldınız yada bir şekilde hesap size geçti. Giş kuralları açık ve net bu konuda!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Aralık 2013
    yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.