Pazardan ürün gelmiyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yhasin1485 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yhasin1485

yhasin1485 User

mrb dünden beri pazardan birşey aldığımda bende kalmasına rağmen ya gelmiyor yada pazarın saati ile güncel saat tutmuyor anlıyamadım

2015-09-28 00:01:20En yüksek teklifi veren sendin ve 5 x Triton'un Kutsaması elde ettin. Öğe kullanıma hazır bekliyor.
    2015-09-28 00:01:19En yüksek teklifi veren sendin ve 5 x Kamuflaj ateşi elde ettin. Öğe kullanıma hazır bekliyor.
    2015-09-28 00:01:16En yüksek teklifi veren sendin ve 1 x Gözcünün Bilgisi elde ettin. Öğe kullanıma hazır bekliyor.
    2015-09-28 00:01:16En yüksek teklifi veren sendin ve 1 x Hız Taşı elde ettin. Öğe kullanıma hazır bekliyor.

bu ürünlerim gelmemiş olup 10 dakika önceki yani saat 01:00 de biten pazardan aldım ancak seyir defterine girdiğimde saati yukarıda ki gibi göstermekde ve pazarda satılan ürünlere tıkladığımda ise en son 23:01 i göstermekde bu yüzden herhangi bi şekilde teyitde yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim eğer bi sorun varsa hiç pazara girmiyelim. şimdiden teşekkürler.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

2 gündür sorun mevcut kazanılan itemler seyir defterinde yazdığı ve kontrol ettiğimizde admin panelinde hesabınıza yüklendiği şeklinde görülmesine rağmen itemler hesaba gelmemekte. Bu durumu programcılara ilettik malesef hafta sonu olduğu için geri bildirim alamadık kendilerinden. Umarız gün içerisinde gereken bilgiyi kendilerinden alarak durum hakkında bir açıklama yapabiliriz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.