pazardan sandık anahtarı aldım anahtarlar gelmedi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **●$ẫĤїŇ●**-☾☆™ tarafından 4 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben bugün pazardan sandık anahtarı aldım gelmedi seyir defterinde alındı görünüyor ama anahtarlar gelmedi.

(2017-01-04 09:43:55
    2 x Sandık Anahtarı hesabına eklendi. Sebebi: Tüccar
    -3'000 İnci ).

2. Demirr

Demirr Guest

Selam,

Bu sorunla ilgili lütfen Support ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar

3. bunun içindemi supportta yazılacak eyvallah siz el ense oturun yaptığınız neyse

ben bugün pazardan sandık anahtarı aldım gelmedi seyir defterinde alındı görünüyor ama anahtarlar gelmedi.

(2017-01-04 09:43:55
    2 x Sandık Anahtarı hesabına eklendi. Sebebi: Tüccar
    -3'000 İnci ).

4. capt

capt User

Önce siz karşınızdaki birisiyle konuşmayı da öğrenin karşınızdaki bir yetkili ve size ne yapmanız gerektiğini gayet açıkca söylemiş

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  5. Selam,

Siz sanırım forumun görevini bilmiyorsunuz. Forum bilgilendirme ve paylaşım platformudur, hesabınıza gelmeyen ödeme ve oyun için problemlerinizle Support ilgilenir. Bu soruna biz forumdan müdahale edemiyoruz, siz Supporta bildirince Support müdahale edecek.
    Kötü söz yazmanız bu durumu değiştirmeyecek, aynı sorunu tekrar buraya yazarsanız tekrar yardım alamayacaksınız ne yazık ki.

İyi Oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.