PAZARDA YENİLİKLER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ălayına«ĦÃTTĂP»тєq³¹ tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bilindiğiniz gibi pazarda bazı eksiklikler var mesela:
    1:görünmezlik+kartal gözü+şarapnel yağmuru vs. teklif için sadece 1 tane öğe veriyor.
    onun için kimse basmıyor ve rağbet yok bunu belli bir sayıya almaları lazım

2:eskiden top sayısı 105 idi pazarda teklif sunulan patlayan gülle sayısı 5000 idi şimdi ise barutla birlikte ortalama 300 gülle çıkıyor gemiden ve hala teklif 5000 biraz oran arttıırılırsa pazara yeni heyecan gelir düşüncesindeyim.

3:pazara korsan hazinesi ismine benzer bir yeni item oluşturulması (içinde mesela belli kristal adeti+belli gülle adeti+mojo+)gibi değişik öğeler olması gibi

2. konu güncel arkler ADMİNİM uygun görürseniz yetkililere iletmemize yardımcı olursanız sevinirim.iyi görevler

KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  3. tşk

4. ben şahsen pazarın yüzüne bile bakmam. 5000 patlayan gülle için 10 milyon para yatıranında aklına şaşarım valla. 10 kristal için bir gün 20 milyon basmıştım teklifi geçememiştim 10 kristal için çok fazla para yatıranlara da şaşıyorum.

hele etkinlik öğelerindeki bir kartal gözü, bir gözcü bilgisi gibi itemler için bir kaç milyon yatıranları da hiç anlamıyorum bunlar parayı başka türlü mü kazanıyorlar anlamıyorum.

yukarda arkadaşın bahsettiği gibi gerek elit güllerin gerek kristalin ve diğer itemlern oranına kayda değer bir artırmaya gidilmesi şart

5. tşk ederim cevap için konu güncel arkler

6. kental

kental User

İyi de adam ne yapıcak ki altınları o zaman. Etkinlik olmadığında ya oyuncuları batıracak ya da npc kesip altın yapıcak. E elinde bir dünya altını olan adam ne yapsın. Basıyo iteme işte.
    Altının kullanım alanı var da biz mi kullanmadık :)

7. aslında ilk başlarda senin dediğin gibiydi kitaplar vs. yıllar önce yani. sonra bi bu hale getirdiler ne kadar dil döksek de eski haline getirmediler.

8. inş dikkate alılar yetkililer.yorum için tşk

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

istekleriniz bizim için değerlidir not alındı

10. cevabınız için tşk ederim.iyi görevler