Öneri PAZARDA ALINAN ELİT ÖĞELERİN MİKTARI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~HARZEMŞAH_38_ tarafından 7 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

PAZARDA TEKLİF İLE ALINAN ELİT ÖĞENİN SAYISI ARTTIRILMALI MI?

1. EVET

93,1%
  2. HAYIR

6,9%
  3. KARARSIZIM

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. PAZARDA Kİ BİRÇOK ELİT ÖĞENİN TEKLIF VEREREK ALDIGIMIZ TAKDIRDE 1 TANESINE SAHIP OLABILIYORUZ ÖRNEĞİN:

İŞLEM! Şarapnel Yağmuru (Ayrıntılar)
    Bu açık artırmada 1x Şarapnel Yağmuru için teklif vereceksin
    En yüksek teklifi veren:

1 TANE ELİT ÖĞE İÇİN 1 SAAT BEKLEMEKTEYIZ :( PAZARDAKI TEKLİF İLE ALABILECEGIMIZ ELİT ÖĞENİN SAYISI ARTMALI MI SİZCE?
    BENCE EVET DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM...

ZODİAC-DSF ve zerisenler bunu beğendi.
  2. 50x olmalı çok dedik de artık o öğeleri takan da yok :)

3. aynen artırılmalı katılıyorum

4. teşekkürler desteğiniz için.

5. Zaten çogu etkinlikte veriliyor itemler onlar büyük ihtimal inciyle almanız için geliyo pazara göstermelik bir rakamdan ibaret

6. Peki etkınlıkte gemısı ile inci kasamayan ne yapacak her kesın gemısı aynı güçte değil ?

{ßalßaZaaR}~[TC¤] bunu beğendi.
  7. Rekabet için kasman lazım yapacak fazla bişey yok pazarda okadar teklif verecek güçlü adam var onlar alır teklifle sen yine alamazsın inci kasıp almak daha mantıklı yoksa güçluler daha güçlü olur

8. Etkinliklerden toplayip duzenli ve dikkatli kullanmak en iyisi ya zaten bi etkinlikte hic istemesen 300-400 tane geliyor rahat

9. ben hiç istemedim hiç gelmedi :D etk berbat :D