Öneri Pazar Yeri Açık Arttırma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 「ℂ⋆」˘•Fuякαη•˘「ℂ⋆」 tarafından 11 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle iyi günler , iyi oyunlar arkadaşlar. Uzun zamandır bu oyunu oynuyorum ilk ortaya çıkmasından 1 sene sonra felandır. Önerim bildiğiniz üzre pazara teklif yaptığımızda o ürüne elimizdeki parayı yatırdığımızda o para bizden çekiliyor o ürünü alamasak dahi. Şimdi gerçekçi açık arttırmayı düşünürsek böyle bir sistem yok. Teklifini verirsin en yüksek teklifi veren kazanır ama senin cebindeki para eksilmez. Bende bu oyunun içindeki açık arttırma sisteminin böyle olmasını istiyorum. Yalnız olmadığımı da düşünüyorum . Düşüncem bu yöndedir gereğinin yapılmasını arz ederim .SAYGILARIMLA...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2017
  2. Böyle olması problem cıkarır altın en değersiz konumda bir kişi günlük görevini yaparken bilr istemeden 200milyon altın kasıyor bunun sürekli birikmesi kimsenin işine gelemez bu aştınların bir yerden uçup gitmesi lazım ki kısır döngü devam etsin yani teklif verirken dikkatli ol altını boşa harcama kendine göre saatler belirle eğer ordan önemli malzemeleri almak istiyorsan kristak ve gülleler var zaten büyük gemiler için önemli

3. EFENDİM.. sizin gibi düşünmüyorum.. Bu oyuna yeni başlayan oyuncularıda düşünmeniz lazım zaten pazara teklif verenler yeni başlamış oyunculardır onların altın kasması sandığınızdan daha zor...

4. K
    Katılıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.