Pazar yari sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 15 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün pazarda verdiğim tekliflerin bir kısmı sistem bonusu olarak geri ödendi. En yüksek teklif bende olduğu halde ürünleri alamadım. Saat 16 ve 17 müzayedelerine teklif vermiştim. Pazar hilesi kullanıldığından şüpheleniyorum ve buradan ihbar ediyorum. Özellikle kristal tekliflerinin incelenmesi gerekiyor. Lütfen supporta yazın diye cevap vermeyin!!

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  2. Attım kardeşim bende attım defalarca yazdım en yüksek teklifi siz vermemişsinizdir diyor. Açık arttırımla satılan ürünlerde kristalin kime verildiği de yazmıyor dedim bunun üzerine yanıt olarak sorun üzerinde sevgili programcılarımız çalışıyorlarmış.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Malzeme alamamanız bilinen bir sıkıntı, programcılar üzerlerinde çalışmaktadır şuan. Sorun düzelene kadar f5 ler ya da çıkış girişler ile alacağınız öğeyi almaya çalışmanızı öneririm malesef elinizden başka bir şey gelmez.bunu yazan hp moderotörümüz acaba bizim pazar indirimleri ne olacak ona cevap niye vermiyorsunuz paramızla aldık ama oyundaki hata yüzünden bir türlü alışveriş yapamadık boşa gitti paketimiz ne olacak ? indirim paketimiz tekrar yüklenecek mi?

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu durum bilinmekte ve programcılar üzerlerinde çalışmaktadır. Lütfen biraz sabırlı olalım. Hileden şikayetçi olduğunuz hesap varsa supporta yazabilirsiniz.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.