Pazar Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve İDASAC_37*YG tarafından 20 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Patlayan cephane
    Bu açık artırmada 5000x Patlayan cephane için teklif verildi.
    İDASAC_37*YG

2017-02-20 06:01:15 am

Selamlar kolay gelsin.. Açık artırmada satılan ürünler bölümünde görülmekte ancak hesabıma henüz gülle gelmemiştir. Ayrıca seyir defterinde görünmemektedir. Pazar ile alakalı bir problemmi var yoksa sorun benimlemi alakalı bilemedim. Yapılacak birşey varsa yardımcı olursanız memnun olurum. 5 gündür ilk defa pazardan birşey aldım oda gelmedi :):):)

2. en yüksek teklifi veren sizmiydiniz. açık arttırım ile satılan ürünler kısmında nikiniz yazdı mı

3. beatdovne

beatdovne User

cephanalerde 10 da 7-8 i geliyor fakat kristali 10 kere sende kalsa 2 veya 3 kere maximum geliyor hepsini yazdım supporta fakat sorun biliniyor dedi gemimede itemler yüklenmedi :(

4. Acık artırmada satılan ürünlerde gördüm ismimi tesadüf oldu. Oradan kopya yapıp yapıştırdım.. cokta mühim değil ama zorlukla alınan bir pazardi. 5 gündür pazarı kapattılar kimse birsey alamiyor. Haliyle kazanınca şaşırdım

5. Özet olarak pazarda birşey kazanmak için değil kazanmanın hazzını yaşamak içinmi teklif veriyoruz bunumu demek istediniz. Beatdovne.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.