Pazar Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve korcan96 tarafından 10 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. korcan96

korcan96 User

Pazarda özel günlerde özel eşyalar mı çıkıyor bunlar nelerdir yeni başlamış kişi olarak altını nerede kullanmalıyım

anahtardan neler çıkıyor

2. -Croatia-

-Croatia- User

belirli aralıklarla pazarda normal öğelerin dışında ; görünmezlik itemi , gök ateşleri , Darbe ve vudu puanı tılsımları , isabet ve top menzili kitapları , amiral ve 27,5 lik toplar , fosfor , havaii ve güçlendirilmiş patlayan cephaneleri gibi itemler çıkmaktadır pazarı günden güne takip ediniz

şuan için geminizin en başta top ve direk ihtiyacını karşılamalısınız pazarda en alt kısımda elit direk görecekseniz altınlıkları fullediyseniz onları almaya çalışın 25 lik toplarınızı fullediyseniz yavaş yavaş onları amiral topu ile değiştirmeye bakın amiral topu size extra tecrübe puanı , elit puan ve oyuk cephane için hasar bonusu verecektir tanesi 10 bin inci olduğu için bu topu pazardan alabilmeniz çok zordur bu yüzden ligden 5 rakip parası biriktirip lig karaborsasından 50 amiral almanız daha mantıklı olur buda zaman ister biraz yada etkinlik olduğunda zıpkınlık npclerinden 27,5 lik top çıkarmaya bakın 25 lik toplarınızı ne kadar erken eritirseniz okadar iyi olur

anahtar deniz haritasındaki sandıkları açmak için kullanılan bir itemdir , bu sandıklardan çeşitli gülleler , sandık anahtarı , dp ve vp tılsımları , şanslı iseniz vip lik , kristal nimeti gibi ödüller çıkmaktadır

korcan96 bunu beğendi.
  3. korcan96

korcan96 User

en altda kereste kiriş var direk dediğiniz o mu

Amiral topunu teklif vererek alınabiliyor mu

4. mamı_55

mamı_55 User

Evet direk dediği Kereste Kiriş
    Evet alınabiliyor.

korcan96 bunu beğendi.
  5. -Croatia-

-Croatia- User

evet kereste kiriş normal direkte tüccar-aksesuarlar kısmında tahta kiriş olarak gözükmekte , amiral topuna tabiki teklif verebilirsiniz fakat ona talep fazla olduğu için fazla altın teklif vermeniz gerekmekte buda sizi çok çok zorlar yani belli olmaz tabi ama 10 milyon altından aşşağı pek güvenli olmaz hatta bazı durumlarda 20 basıp alamayanlar bile oluyor sonuçta altınınızın yanma olasılığı yüksek bir item

korcan96 bunu beğendi.
  6. korcan96

korcan96 User

20 milyon altın hiçbirşey bugun ben 4-5 milyon kasdım ama birşeyler aldım 2 milyon kaldı 50 tane için mi yoksa 1 tane için mi teklif veriliyor

7. ●ђр●

●ђр● Guest

1 tane için :) şimdi söyleyin hiçbir şey miymiş :)

korcan96 bunu beğendi.
  8. -Croatia-

-Croatia- User

pazarda her yeni ihalede yalnızca 1 top için teklif verilebilir , 50 tane olan lig için geçerli , tabi pazarın şuanki durumunu ben bilmiyorum belki çok daha yüksek altınlada kalıo olabilir amiraller deneyip görün yani ama iyi gemilerin amiralleri eksik olduğunda bu adamlar minimum 50 milyon altında basıp alırlar yani onlar için sorun olmaz altının :D

Son düzenlenen: 10 Haziran 2016
    korcan96 bunu beğendi.
  9. ZülfiikaR

ZülfiikaR User

S.Aleyküm Pazardan teklif ürünlerinin kime kaldığı yazmıyor ayrıca teklif bende gözüküyor ama gelmiyo ürün

10. korcan96

korcan96 User

Teklif bittikden biraz sonra yükleniyor,açık artırmada sağ altda açık artırmada satılan ürünlere basınca kimin aldığını görebiliyorsunuz

11. ZülfiikaR

ZülfiikaR User

evet ama orası boş işte birşey yok kime aldığı göstermiyor acaba kısa süreli bi arıza dan dolayımı