pazar alışveriş yapamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *FREE*TAKILIR* tarafından 14 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pazardan ve karaborsadan alışveriş yapamıyorum

2. valla benim de bermuda yelkenler gitmiş acaba krital nimetinden dolayımı bilemiyorum günlük giriş bonus 200 incide gelmiyor 2 gündür

3. hasan36

hasan36 User

genel bir sorun var sadece sizde değil

4. hasan36

hasan36 User

yelkenlerle ilgili geçenlerde bi yama çalışması oldu ve bununla ilgili bir açıklama gelmişti bi bakınız.
    Selam Korsanlar

Dün yapılan güncellemele ile birlikte iki yeni değişiklik yapıldık. Değişiklikler aşağıdaki gibidir

Yelken
    • Bermuda yelkeninin fiyatı 2000 inciden 500 inciye indirildi.
    • Artık yelkenlerin tamir edilme opsiyonu kaldırıldı. Hasarlı yelkeniniz varsa tamir edilmesi mümkün olmayacaktır.
    • Hesabınızda yelken ustası varsa yelkenleriniz hiçbir şekilde hasar almayacaktır.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Malzeme alamamanız bilinen bir sıkıntı, programcılar üzerlerinde çalışmaktadır şuan. Sorun düzelene kadar f5 ler ya da çıkış girişler ile alacağınız öğeyi almaya çalışmanızı öneririm malesef elinizden başka bir şey gelmez.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.