Pay To Play Formatına Geçiş

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 21 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama artık bu oyun Pay to win değil pay to play formatına resmen geçmiştir.

Yani güçlü olmak için satın alım değil sadece oyunu oynamak için bile artık para isteniyor.

Çok değşik bir vizyon ile geliyorlar.

Açık konuşayım bunu beklemiyordum.

Bakalım oyuncular nasıl tepki verecek.

Tıkladığımız herşeye para ile birşeyler satmaya başladılar.

Bana sorarsanız oyuna 6 ay aradan sonra geldim ve sigma çıktı 40 gün boyunca doyasıya oynayıp
    yine ara veririm nasılsa diye aldım.

Pişman değilim ama bu tavırlardan sonra indirim paketi bile almayacağımdan eminim.

Elimizdeki incileri filanda tasarımları 135m inci ile satmaya çalışmalarına yarıldım.

Artık koydukları tasarımları da almıcam gemimdeki biriktirdiğim tüm itemler en az 5 yıl yeter nasılsa elimizdeki avucumuzdakini alıp etkinlik kovalamamızı bekliyorlar şaka gibi hem de içi bomboş bir tasarıma vermemizi bekliyorlar o kadar inciyi.

En son 6.5 m inciye tasarım alıyorduk gayet makuldu.Ne oldu da 90m 135m e çıktı :))

15x 20x artmış tasarımların bedeli.

Vay bee... İşte şimdi korsan olmak çok zor.

Herkese yeni format hayırlı olsun arkadaşlar.

2. Sen paket almazsam ben almazsam bu çalışanlar ne yiyip ne içecek :D durmak yok paket çekmeye devam :D

3. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Mesajınızı okudum. Bazı konularda o kadar haklısınız ki, lakin bununla savaşmaya bir forum admini olarak gücüm yetmez. Bu mesajı rapora döküp önlerine koyacağım. Umarım kazanan biz oluruz.

Saygılarımla.

4. 1-2m incisi olan krallığını ilan ediyordu zamanında, 15k inciyi smsle almak için pazar gününün akşamını beklediğimiz günlerden bu günlere, hakaten alman kalitesi diye birşey var kardeşim yoksa dünyanın en iyi oyununu bu şekilde heder etmek ayrı bir meziyet..

lada1141414141 bunu beğendi.
  5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Konu rapor edildi.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.