Patlayan Gök Ateşi

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by -onur824-, Jun 4, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -onur824-

-onur824- User

Merhaba, ben oyunu 2012'de oynamaya başladım. o zamanlarda gemim çok güçsüzdü patlayan ile 4k vuruyordum 15 menzille. fakat gök ateşiyle orta halli gemilere vurduğumda kaçmak zorunda kalıyorlardı ya da batıyorlardı. 5500-6000 arası vuruş o zamanlar bayağı iyiydi. 15-20 k vuranları sadece gök ateşi ile batırdığımı hatırlıyorum. şu an 5500-6000 arası vuruş hiçbir şey değil. evet ejderha ateşi çıktı haklısınız ancak düşük seviyedeki oyuncular için ejderha ateşi kazanmak o kadar kolay değil. 1. ve 2. seviyesinin de menzili düşük. Acaba patlayan gök ateşinin atışını 10 katına çıkarıp 55000-60000 arası yapılabilir mi? Hem herkeste artık yüksek düzeyde hasar önleme var zaten.

Bence düşük seviyeli oyuncular için iyi olur. Hem millet roket ustası almaya da yönelir para kazanırsınız. Gök ateşinin fiyatı da biraz artabilir sorun değil. İşlevsiz kalmasın. :):)

2. baba34_foo

baba34_foo User

şimdi verdiğin rakamlar biraz uçuk olmuş sırasıyla
    patlayan 6
    aslan ateşi 20
    ejderha 30
    ejderha sv2 40
    vuruşa sahipken patlayan ateşinin 10 kat arttırılmasında diğerinlerinin de arttırlması lazım en savunmalı gemiye bile ejder tek atarak gider. Bunun yerine aslan ateşi npclerde ki etkisini oyuncularda da göstersin en iyi seçim bu olur. 20k vuruşu var 10lu atımda 200k vuruş yapar inci olarak değeri yüksek ama sonuçta inciyle satılıyor

-onur824- and ManweTR like this.
  3. ManweTR

ManweTR User

o zaman tek atışta adamı batırırız çok saçma olur ya hasarı şuan iyi ejderha ateşinin 7li atışta baya bi hassar bırakıyor zaten

-onur824- likes this.
  4. -onur824-

-onur824- User

Şöyle düşünelim güçlü gemiler zaten 300k rahat tek atıyorlar. Herkeste de hasar önleme var. örneğin ben kalp kırıcı ile 75-80 vuruyorum ama full gemilere kaçınma şansı ve hasar önleme sebebiyle 3k falan vuruyorum. en kötüsüne 20k atıyorum. şimdi herkes bu kadar yüksek vururken 55x10 550.000 vuruş oluyor. Patlayan gök ateşinin 10 saniye doldurma süresini eklediğimizde güçlü bir gemi o kadar sürede (10 saniye) çok daha fazlasını atıyor.

Veya yok çok yüksek derseniz de şöyle olabilir: hasar önleme ve kaçınma şansı gök ateşinde etkili olsun. (Şu an etkin mi bilmiyorum).

O da olmaz derseniz son önerim 10 kat yerine 5 kat alan artırılsın. Şu an işlevsiz kalıyor.

5. baba34_foo

baba34_foo User

şuan işlevsiz kaldığı konusunda sonuna kadar size hak veriyorum. Bırak rakibe atmayı npcye atarken bile bir amacı yok ama güçlü gemi sana 300 atıyor sende bununla güçlü gemiye 300 atayım diyorsun kaçırdığın noktaysa bu sefer güçlü gemi sana 2 saniyede 300k yı gülleyle ayrıca 300k'yı hatta fişek önlemen muhtemelen olmadığı için daha fazlasını da patlama ateşiyle atmış olacak. Emin ol bu sefer daha da çok zorlanacaksın

-onur824- likes this.
  6. -onur824-

-onur824- User

Yorumun için teşekkür ederim. Yalnız zaten şu an 3 saniyede batıyorum. Değişen tek şey güçlü gemiyi batırma veya hasar verme oranımın yükselecek olması. Bu da olmazsa benim açımdan değişen bir şey olmayacak demektir.

7. baba34_foo

baba34_foo User

Aslında herkes için değişen bir şey var oda sezon sistemi. Şuan 3. sezondayız şimdi başlasan 4. sezon içerisinde dünya yaran toplarını fulleyebilirsin. Tabi ki sezondan alacağın seviyesiz dünya yaran toplarıyla oyunun en güçlü gemilerinden biri olamazsın ama emin ol hatırı sayılır seviye de bir top ayrıca dönüşüm tariflerini de oyun etkinliklerde bol bol vermekte ve gene ayrıca belirtmek isterim sezon sadece top demek değil. Jolly roger - Bokor nimetleri, ikizler ve balık için 2. bufflar, taş keseleri gibi ödüllerle de gemi güçlendirebilirsin.

-onur824- likes this.
  8. -onur824-

-onur824- User

Şu an sezonu yapmaya çalışıyorum. Sezon bizim için çok çok iyi oldu. ama son 3 saatte en az 100 kere battım. muhtemelen sezondaki pvp oyuncu hasarı sebebiyle oldu bu :(:(

Last edited: Jun 6, 2020
  9. brk2101

brk2101 User

yok hasarla alakalı değil o gemi batır ve bp ile alakalı yoksa darbe puanı kısmını sezon yenilendikten sonra en geç 3 gün içerisinde bitiriyoruz

-onur824- likes this.