Bug / Oyun hatasi Paslanmaz Çelik Güçlendirme HATASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~HARZEMŞAH_38_ tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Paslanmaz Çelik Güçlendirme
    Aşınmaz ve kurşun geçirmez. Paslanmaz çelik güçlendirme, düşman top ateşlerine karşı 14 gün
    ekstra 75 bin can 90000 inci karsılıgında yazmakta fakat aldıgımız takdirde 1 gün olarak hesaba gelmekte süresinde hata vardır gereginin yapılmasını arz ederim.

2. aynı sorun bende var geregının yapılması

TOMA bunu beğendi.
  3. slm sayın @Bigpatron buna ek olarak cilalı giverte sis Duvarı'nda da hata olduğunu düşünüyorum adamlar 500 günlük cilalı yapmışlar aldığımızın üstüne mi eklenicek artık yani ben 60 kristale 14 günlük alıp bir daha 60 kristale 14 günlük daha mı alıcam ? ayrıca fiyatlarıda komik geldi bana :))

4. aynen bizdede sıkıntı var

5. TOMA

TOMA User

90 k ıncımız gıttı ama 1 gun luk darbe geldı 14 gun gelmesı gerekırdı karaborsada 14 gun yazıyor 14 vermıyceksenız ıncımı gerı verın ıstemıyorum kandırıldık ılgınız ıçın teşekkurler

6. sıkıntı bendede var 14 günlük yazıyor alındıgında 1 günlük çikiyor

7. aynen öyle malesef sesimizi yetkılılere duyurmusuzdur umarım :)

8. normalde alınmıyor ama şuan bufflardada bug var tekrar tekrar alabiliosun :)

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

şuan satın aldım 14 gün gözüküyor, görsel hata olabilir. lütfen tekrar kontrol ediniz sorun devam ediyorsa da supporta yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.