Paskalya Etkinliği

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Speed_Kills tarafından 2 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SAYIN OYUN KURUCULARI paskalta etkinliğinin 7-20 lvl harıtalarda olacagı sızler tarafından yayınlanmıs fakat ust level oyuncu oldugu kadar alt lvl ve kendısını gelıstırmek ıcın ugrasan 5 lvl altı bırcok gemılerımız de mevcuttur. etkınlıgın kendısını gelıstırmıs gemılerın adına yapılması tam bır sacmalıktır. etkınlıge ıhtıyacı olan buyumekte olan gemılerdır 7 ve yukarı lvl gemılerın bırcogu fuull gemıler herseyı tam OYUNA BASLAYAN BIZLER FUULL BASLAMADIK EMEK HARCADIK bızlerın cok eksıgı var bızlerın bu etkınlıkten yararlanmasına bu karar tam bır engeldir. ben 5 lvl gemıye sahıbım ve bır 20 lvl gemıden fazla onlıne olan bır oyuncuyum. alt lvl lerde bırcok oyuncu var ve bırcok oyuncuya haksızlıktır bu durum. tum etkınlıklerın tum harıtalarda acık olması dusuncesındeyım. lutfen kurucular bu hatadan bır an once donsun ve bu etkınlıkten bızler de yararlanalım ılgılenır ve hatanızdan donersenız sevınırım TUM 5 LVL ALTI GEMILER ADINA YAZIYORUM...

∂єяєвєуι-44[C¤] bunu beğendi.
  2. Arkadaşa katılıyorum kendim 20lv olsam bile bende düşük level oyuncular için haksızlık olacak bu etkinlikte umuyorum düşük level oyuncuları düşünerek değişiklikler yaparsınız.

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Podcast videolarında lvl atlamanın avantajları olucagı söylenmişti bence en kısa zamanda level atlayın. Son etkinliklerin çogu lvl ile baglantılı :)

4. kardesım bence tam bır haksızlıktır eger lvl ıle ılgılıyse bu durum ısık gemılerıyle ılgılıyse ozellıkle 16 ve ustunde yapsınlar kurtulsunlar etkınlıgı neden 7 lvl her harıtada tum etkınlıkler olmalıdır yoksa yakın zamanda oyuna baslayan bırcok kucuk gemı etkınlık olmazsa oynamaz hatta oyunu bırakır bırcok arkadası tesfık etmek yerıne oyundan sogutmaktır bu karar

5. Iyide seviyenizi arttirmaniza engel olan ne. Hem üst haritalarda daha rahat kasilabiliyosunuz. Sirf acemi korumasi gitmesin diye etkinliklerden mahrum kalmak hiçte mantıklı bir şey değil bence

6. Zaten geminiz çok kötü durumdaysa etkinlikte zaten birşey yapamaz ama biraz 30 luk topu falan varsa 5 lvlde durmanız mantıksız

7. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

acemi koruması fılan oluyora bı yerde mantıklı hem sınclerede ıncı werır rahat rahat kasılıyor adamlar savasan oyuncu durmaz zaten 5 lvde

8. Arkadaşlar tamam her kez alsa tasarımı isterim ancak tasarımların bi önemi kalmadı taş olmayınca etki etmiyor oyuna yani taş olsa tamam derim herkeze kolay gelsin...

9. *Ziqo*

*Ziqo* User

arkadaşımızın bahsettiği bazı wildtangent ve yeni açılmış paralı gemiler. (bknz:Venezuela ipli gemiler). bu arkadaşlar, 5 level altında cok rahat bir şekilde pırıltı toplayabiliyorlar. bu birinci neden. bir başka neden elbette acemi koruması. bazen cok işe yaradıgını söyleyebilirim. zaten 15 level altında oldukları için de rahat bir şekilde mini raidde kasılabiliyorlar. level bazı oyuncular için gereksiz bu arkadaşımız bunun için ugrasıyor. derdi üst haritalarda baska seyler kesmek değil.