PARILTILAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sûямєиєli™ tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 50 parıltıda bir kod sorulsun ve koda cevap verilmediği sürece oyuna devam edilemesin,bota bir çözüm olarak görüyorum bunu,heryer bot kaynıyor şuna bi çözüm bulun artık,adamlar 5 senelik darbe çıkarıyor ama bot kullanmayanlar 1 aylık darbeyi nasıl yapacam diye düşünüyor,yeter artık

2. Katılıyorum sana birde pagoto ile neden 70 tl yi aşamıyoz kartı olmayan var bankaya gidemeyen var bunada bi çözüm bulunması gerek

3. Fikirlerin ikisinide sonuna kadar destekliyorum. İkisinede acilen bi formül bulunmalı!

4. vurucu2

vurucu2 User

evet hemen işleme girmesi gerek

5. -onur824-

-onur824- User

evet bencede bu sorunlara çözüm bulmalılar.

6. + maşallah 100 pırıltıdan 5 tanesi inci cıkınca takla atıyoruz ne dir bu sayın adminim 100 pırıltıdan 1 tane inci cıkacakmı dıe pırıltının gözüne bakar olduk pırıltılarda cok gereksiz icerikler var darbe puanı eksildi darbe puanı arttı icerigi nedir Allahın aşkına pırıltılardan hep altın cıkıyor madem oyle eşyaları altına cevırın gulle vs ama bu zamanda sayın yöneticiler pırıltıların icerigine inciyi fazla koyar eminimki yeni oyuna başlayanlar var nasıl geliştircekler gemılerını başlamadan bırakıyorlar durumu gördüklerinde 2 haftadır korsan alımı hatasını düzeltmediler level yapamıyoruz ufak gemiler eventten yararlanamıyorlar leveli 20 olan korsan gelip 2 level gemileri batırıyor bunlara lütfen bi çözüm bulunuz bigbuganners gemisini savaş gemisi yaparaktan pazar yerinden kaldırdınız ve halen koymadınız yeni başlayanlar inci kasamıyor siz orda 69 bin inciye gemi satmaya calısıyorsunuz kusura bakmayın ama resmen el emegi yiyorsunuz bunlara lütfen bi çözüm bulunuz hürmetler.

7. özkantr

özkantr User

katılıyorum pay ta go ıle alıswerısın onu 200 tl ye kadar acılmalı. ben pay ta go olmasa ne ındırım ne de fıldısı guwerte alabılırdım. bu yenılık cok guzel

8. +9999999999999 :D

9. dibine kadar haklısın

10. VvV

VvV User

;)

11. OxyGeN

OxyGeN User

12. LeBlanc

LeBlanc User

BASİT VE ETKİLİ BİR YÖNTEM GİBİ GELDİ ;) KESİNLİKLE DEĞERLENDİRİLMELİ. AMA 50 PIRILTI DEĞİLDE 100-200 GİBİ OLMALI ÇÜNKÜ BAZEN ÖLE BİR DENK GELİYOR Kİ PIRILTI BOLLUĞUNDAN GEÇİLMİYOR (HEE NE KADAR İŞE YARAR ITEM ÇIKIYOR ORASI TARTIŞILIR :) )

13. botçular yüzlerce harita yaptı darbe ve barut zırhları hiç bitmiyor. birşeyler yapılmalı bence de.

14. Gayet güzel düşünmüşsün.

15. ]caprice[

]caprice[ User

botcular için büyük önlem sistem mistem yalan yakalayamıyor.

16. Botculara en iyi çözüm gördüğünüz zaman fotosunu çekip gerekli yerlere iletmek her oyuncu bunu yapabilir önemli olan herkezin duyarlı olması şart temiz ve adaletli oyun için:)

17. beyler katılıyorum ama size bot verseler sızde kullanısınız

18. çok ama çok güzel bir fikir :) +++