Parası Olmayan Batacak !!!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BartınlıKaptan[ЦŁЦ] tarafından 21 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu tortuga ışığının artık oyunda kalmasının hiçbir anlamı kalmadı kaldırılsa yeridir ne pırıltı toplayabılıyoruz nede başka birşey yapabılıyoruz görünmez olmayıpta pırıltı toplasak zaten en fazla 5 dk topluyoruz sonra batırılıyoruz fuller tarafından bence oyunun bana verdiği mesaj bu >parası olmayan batacak< eskiden öyle değildi daha güzeldi düşünün 4 yıldır seafight oynuyorum full olamadım ve lütfen seafight yöneticilerinin biraz empati kurmasını istiyorum düşünün siz dandik bir gemiye sahipsiniz ben ise full+full 3 sıkmada batıran biriyim oyundan soğumazmıydınız.
    önerim:mesela haftanın bir günü yada ayın bir günü denize bir şeyler atın içinden 3 k 4 k inci çıksın ne olacak sanki böyle bir etkinlik için seafight şirketinin batacağını tahmin etmiyorum. ha siz diyorsanız bizim paraya ihtiyacımız var yapamayız onun içinde bir tavsiye parayla satın alınacak özel tasarımlar eklentiler vb. şeyler koyun :) lütfen bu yazdıklarımı hakaret vb. olarak algılamayın.

2. Haklısın zaten Paket İstiyoruz diye fikir havuzunda konuda açmıştım ben aynı noktaya değinmişsin :))

3. Bu tortuga ışığının artık oyunda kalmasının hiçbir anlamı kalmadı kaldırılsa yeridir ne pırıltı toplayabılıyoruz nede başka birşey yapabılıyoruz görünmez olmayıpta pırıltı toplasak zaten en fazla 5 dk topluyoruz sonra batırılıyoruz fuller tarafından bence oyunun bana verdiği mesaj bu >parası olmayan batacak< eskiden öyle değildi daha güzeldi düşünün 4 yıldır seafight oynuyorum full olamadım ve lütfen seafight yöneticilerinin biraz empati kurmasını istiyorum düşünün siz dandik bir gemiye sahipsiniz ben ise full+full 3 sıkmada batıran biriyim oyundan soğumazmıydınız.
    önerim:mesela haftanın bir günü yada ayın bir günü denize bir şeyler atın içinden 3 k 4 k inci çıksın ne olacak sanki böyle bir etkinlik için seafight şirketinin batacağını tahmin etmiyorum. ha siz diyorsanız bizim paraya ihtiyacımız var yapamayız onun içinde bir tavsiye parayla satın alınacak özel tasarımlar eklentiler vb. şeyler koyun :) lütfen bu yazdıklarımı hakaret vb. olarak algılamayın.

4. Silici

Silici User

helal sana bartınlıkaptan doğru demişsin ama bunları dikkate alan yok :) bak beta açıldı herkez betada oyun zevkli çunku herkez 3 ay ban yedi ama neden bazı kısıler yemedı bu oyunda sorulacak cok soru var reyız bende beklıyorum guzel bır etkınlık olursa oyunu oynamayı dusunuyorum :) sende oyle yap

5. emresal95

emresal95 User

Bende başta senin gibi düşünüyordum. Ama yanlış düşündüğümü fark ettim ve oyuna daha mantıklı yaklaştım artık fulleniyorum. Sana tavsiyem Sadece pırıltı ile olmuyor. 100 kadar top yaptıktan sonra etkinliklere fln katıl. Virgo haritasını bitir. Vs.vs. Ama senin dediğin gibi bişey olucağını sanmıyorum. Zaten gerekmezde. Bu bir korsanlık oyunu herkes birbirini batırabilir. Bide bu açıdan düşün güçlü gemi sadece güçlü gemiyi batıracaksa onun gücünün ne anlamı kalır ki? herkes zayıf kalır kendi aralarında çatışır. Bu yüzdende oyunun tadı çıkmaz. Oyun savaşıda ekipman toplamayıda gelişmeyide aynı anda sunaması gerekmekte. Size sizden biri olarak tavsiyem bu tarz şeyler düşünmektense ya oyuna oyun gibi bak yada bırak kardeşim. Sende söylediklerimi hakaret olarak algılama sadece tavsiye :)

6. 3 4 sene oldu bırakmyom beta oynuyorum artık etkinlik gelırse tr oynarım :)