Paralı Asker Hakkında

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve ethemuymazz tarafından 5 Haziran 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20-35 seviye arası oyuncular hangi paralı askeri kullanıyorsunuz?
    33.seviyeyim
    2.seviye paralı asker artık yeterli gelmiyor.
    Etkinliklerdeki kodlar ve pazar dışında da 5.seviye alamıyorum.
    3 veya 4.seviye paralı asker mi kullanıyorsunuz maliyeti ne oluyor nereden alıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim​

2. 1.ve 2 paralı asker markette bulunuyor ustunde maliyet gösteriyor 3lvel paralı asker 24 haritasında taç karşılıhında istedihin kadar hergün alınabiliyor 4 level paralıasker etkinliklerdede genellikle etkinlik ten kazanılan işik yayan veya o tar hediyelerle 7 gün alına biliyor bildihim kadar 5 seviyede seafighttin oyunu oynayan oyuncularına verdihi kuponlarla ve yaşlış bilmiyosamda lig de veriliyor sanırım ben genellikle 3 seviyeparalı asker kullanıyorum 54 level olduhum halde 4seviyeyide denk gelirsem etkinlikten bazen telafi ediyorum kısa bir sürelihine 5 şide kuponlarla ve markete denk gelirse ordan herhalde 5 seviye cogu zamanda markete geldihinde paralı paket alımlarında acıldıhında bide paketlerde geldigini sanıyorum benim bildihim bu başka yerlerdende telafi ediliyorsa o konuda bilgi sayibi dehilim ama genelde 3 seviye kullanıyor coğu kişi parası olan kullanıyor 5 şi

ethemuymazz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.