Para yatırmak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve konyareyhani tarafından 5 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selam arkadaşlar oyunu çok uzun süre önce oynuyordum şimdi yine oynamaya çalışıyorum ama ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok.

Cüzi bir miktar para yatırabilirim ancak ne almalıyım onuda bilmiyorum. NPC olarak ne kesmeliyim ? Nerde kasılmalıyım ? Bilgi verirseniz sevinirim.

2. ksr1907

ksr1907 User

kardeşim eğer yeniysen öncelıkle amiral toplarını fullemeye bak. ve mumkun mertebe yukarıdakı harıtalarda kasılmaya calıs cunku ordakı npcler daha karlı

3. Amiral topu kritik vurma şansını artırıyor mu ? Başka yerde bilgi bulamadım.

4. ksr1907

ksr1907 User

amiral topu oyuk gülleyle en iyi ve en karlı vuran top. eger elıt cephaneyle kasılacaksan da vudu topu almalısın kardeşim

5. Teşekkür ederim cevaplar için.

6. ksr1907

ksr1907 User

rica ederim iyi oyunlar.

7. Biraz geminin ozelliklerinden bahsedersen yardimci olabiliriz mesele ne toplar kac seviye ama genel bi bilgi verim isik gemisiysen indirim paketi alip tabi toplarin full amiral felansa isik haritasinda kasil veya oyukla inci kas atialarin 6bin felansa oyukla veya toplarin ful degilse katlama al inci kas

8. Gemini 15 leveldan yukarı çıkarma, git önce amiral toplarını, sonra yavaş yavaş 5. seviye 30luk toplarını yap. Kalede rapmanı aç. Pazar indirimi paketi alıp ışıkta ana gemi kesebilirsin. Oyukla da küçük gemilerle çok rahat kasılırsın. Bazen çok karlı vudu paketleri çıkıyor (sadece vudu değil başka içeriğide olan toplar) onlardan yavaş yavaş alabilirsin. Ama ilk aşamada yeteneğini kaleni ve güvertelerini halletmeden çok para harcama yavaş yavaş git ışık tılsımı üzerinden.

9. Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Işık haritası neresidir ? Gemide 1 tane amiral bile yok 25 kiloluk top kasıyorum işte. Gelen giden tokatlıyor zaten. Buz kütlesi keseyim diyorum ama gelip son vuruş yapıyorlar. Botlar zaten almış başını gitmiş.....

10. Kardeşim pazarda ışık tılsımı olarak satılıyor tanesi 400 inci ama dogru zamanda yatırp altın ilede alabilrsin ama herseyden önce bi filo bul kendine yoksa ne yapsan bos. :)

11. Bende 1 tane var o ışık tılsımından ama gitsem ordada patlatırlar heralde. Yoksa orada sadece npc ler mi var ?

12. Keserler kesinlikle işte o yüzden ts kullan ve bir filoya gir ışık tılsımında sözü olan birine sonra orda 200k canlı sunburstlar var ort 289 inci veriyorlar onları batırırsın en son ameterasu çıkar haritada görürsün ona gidip elit sıkarsın tabi sıktıktan sonra ordan hemen uzaklaş kalabalık olur sunburst kesmeye devam et ama bence şuan değilde ilerde şuan çok kalabalık olduğu için pir yok katlayici ile pir kas ozman ilerlersin ama artık bi anda fulleme işi bitti zaman alıyor çokça :)

13. Teşekkür ederim bilgiler için...

18 liraya 50 amiral topu ve 100 bin elit cephane var. Bundan mı alayım yoksa sen ne önerirsin ?

14. ksr1907

ksr1907 User

amiral toplarını karaborsadan rakiplerin paralarıyla da fulleyebılırsın ama bunun ıcın bayaa bi zamana ıhtıyacın olur. 18 tl uygun bır fıyat almalısın bence

15. Teşekkür ederim. Forum baya ilgili. Birde şu oyunu değiştirseler artık. Darkorbit ne güzel 3 boyutlu oldu tonlarca yenilik geldi ama seafight hep yerinde saydı halbuki bu oyunun potansiyeli darktan katlarca fazla....

{ßalßaZaaR}~[TC¤] bunu beğendi.
  16. ksr1907

ksr1907 User

ilgiliyim çünkü ilk başlarken ben de çok zorluk cektım ne sorun olursa sor kardesım foruma bırılerı elbet yardımcı oluyor :)

17. bu oyuna para yatırılmaz sürekli yenilik hiçbir zaman güçlü olmazsın tam 27lik seviye 5yaptık 30luk çıkardılar onuda 5seviye yaptık sonra vudu görevlerden dağıtmaya başladılar yani bunun sonu gelmez para yatırma

18. Tabi ki öyle olucak yoksa şirket nasıl para kazansın :) Bu dediğin yöntemi bütün oyun firmaları uyguluyor. Dışarıdan bakınca free 2 play ama gel gör ki oyundan zevk almak istiyorum dersen pamuk eller cebe. Adam çıkar dışarda 40 liraya 2 burger yer ben paramı buna yatırırım.Sonuçta hayattan keyif almadan nereye kadar gece gündüz çalış dur....